Stoiximan Super League

«Ο Σικαμπάλα θα φορά τη φανέλα του Απόλλωνα τουλάχιστον έως το τέλος του πρωταθλήματος»

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως ο Μαχμούντ Σικαμπάλα δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν κι ως εκ τούτου δεν πρόκειται να φύγει, εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με την παραμονή του Μαχμούντ Σικαμπάλα ή όχι στον Απόλλων Σμύρνης, ενώ ΜΜΕ στην Αίγυπτο αναφέρουν ότι ο έμπειρος μέσος θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

Η διοίκηση της «ελαφράς ταξιαρχίας», ωστόσο, προχώρησε σήμερα σε άμεση διάψευση των εν λόγω δημοσιευμάτων. Τονίζοντας παράλληλα πως ο παίκτης θα παραμείνει στο ρόστερ μέχρι το καλοκαίρι του 2019!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:

«Με αφορμή συνεχή δημοσιεύματα Αιγύπτιων, σύμφωνα με τα οποία τη μια ημέρα ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης Μαχμούντ Σικαμπάλα μένει στην ομάδα μας και την άλλη ημέρα αποχωρεί, ξεκαθαρίζουμε ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε.

Ουδέποτε ήταν στις προθέσεις μας να προχωρήσουμε σε πρόωρη λήξη της συνεργασίας μαζί του και φυσικά δεν είναι και τώρα. Ο Σικαμπάλα θα φορά τη φανέλα του Απόλλωνα τουλάχιστον έως το τέλος του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x