Europa League

Ο Σόλσκιερ τα έβαλε με την... μπάλα του Europa League

Μετά την ισοπαλία της Γιουνάιτεντ με την Κλαμπ Μπριζ, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Βέλγων αλλά και την... μπάλα του Europa League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποιεί μία μέτρια προς κακή σεζόν φέτος.

Στο πρωτάθλημα δεν πάει καλά και κυνηγάει την τέταρτη θέση, ενώ την ίδια ώρα συμμετέχει στο Europa League και... παλεύει να αποκλείσει την Κλαμπ Μπριζ.

Στο χθεσινό παιχνίδι των δύο ομάδων στο Βέλγιο δεν υπήρχε νικητής (σσ. 1-1) και ο Όλε Γκόυναρ Σόλσκιερ τα έριξε στην... ελαφριά μπάλα που χρησιμοποιείται στην διοργάνωση αλλά και στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλά οργανωμένη ομάδα και οι συνθήκες ήταν δύσκολες. Δεν νομίζω ότι ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια που θα μπορούσε να παρακολουθήσει κανείς. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης, αλλά η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και η μπάλα το έκαναν πιο δύσκολο», είπε αρχικά και ρωτήθηκε για την αναφορά του στην μπάλα και τι εννοούσε: «Είναι διαφορετική και είναι δύσκολο να παίξεις με αυτή. Μπορείτε να πάρετε μία να δοκιμάσετε! Είναι ελαφριά. Βέβαια, το ίδιο ισχύει και για τις δύο ομάδες. Οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές, υπήρχε αέρας και βροχή», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x