Stoiximan Super League

Ο «σύμμαχος» της ΑΕΚ για Κόρδοβα και η μεγάλη δυσκολία

Ένα διαπραγματευτικό ατού -αλλά και μεγάλο συντελεστή δυσκολίας- έχει για την ΑΕΚ η υπόθεση του Κόρδοβα. Τι διευκολύνει και τι περιπλέκει την προσπάθεια της «Ένωσης» να νικήσει τον μεγάλο ανταγωνισμό.

Σε «καψούρα» της ΑΕΚ, που δυστυχώς όμως για εκείνη έχει γοητεύσει πολλές ακόμα ομάδες, έχει εξελιχθεί ο Σέρχιο Κόρδοβα.

Τα όργια του Βενεζουελάνου στο Μουντιάλ U-20 (όπου πέτυχε 4 γκολ σε 7 εμφανίσεις) δεν προσέλκυσαν μονάχα το ενδιαφέρον της «Ένωσης», αλλά και συλλόγων όπως οι Βαλένθια, Λας Πάλμας, Στουτγάρδη, Άτλας κ.α.

Αυτό όμως δεν πτοεί τους «κιτρινόμαυρους» που συνεχίζουν την προσπάθεια να τον κάνουν δικό τους (έχοντας δώσει μάλιστα προτεραιότητα στην περίπτωσή του έναντι του Ρομέρο).

Σε αυτή την προσπάθεια λοιπόν έχουν σύμμαχο, όπως αναφέρει η «Ώρα των σπορ», τον Αλάιν Μπαρόχα. Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ και συμπατριώτης του Κόρδοβα φέρεται να έχει επικοινωνήσει μαζί του και να του έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και τη χώρα μας.

Από την άλλη όμως, υπάρχει και μια ακόμα δυσκολία της «Ένωσης» στην υπόθεση του Κόρδοβα (πέραν του μεγάλου ανταγωνισμού): Το γεγονός ότι τα δικαιώματά του φέρονται να ανήκουν στο γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί και παρουσιάζεται να ζητάει 1 εκατ. ευρώ, κρατώντας παράλληλα το 20%.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x