Αγγλία

Ο Σωκράτης δεν έφτανε στην τραγική Άρσεναλ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σκόραρε, αλλά όχι πριν η Γουλβς προηγηθεί με 3-1 της Άρσεναλ που βλέπει το Champions League να απομακρύνεται.

Μια αποκαρδιωτική Άρσεναλ, έγινε έρμαιο στις διαθέσεις της Γουλβς και χάνοντας με 3-1 στο «Μολινό» είδε τις πιθανότητες για έξοδο στο Champions League μέσω πρωταθλήματος να μειώνονται αισθητά.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Ρούμπεν Νέβες στο 28’, διπλασίασαν τα τέρματά τους με κεφαλιά του Ματ Ντόχερτι στο 37’ και πριν βγει το ημίχρονο έφτασαν σε τρίτο γκολ με το σουτ του Ντιόγκο Ζότα να τρυπά τον Μπερντ Λένο.

Οι «κανονιέρηδες» προσπάθησαν να αντιδράσουν στο δεύτερο μέρος, αλλά τους αρνήθηκαν πέναλτι στον Μεσούτ Εζίλ. Όταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μείωσε μετά από κόρνερ στο 79’ ήταν πλέον αργά και η Γουλβς νίκησε την Άρσεναλ στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά από το 1979.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Άρσεναλ είναι πέμπτη με 66 βαθμούς, έναν λιγότερο από την τέταρτη Τσέλσι και δύο περισσότερους από την έκτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x