Stoiximan Super League

Ο Τουρέ αλλάζει τα δεδομένα

Ο Τουρέ είναι ο παίκτης που θα ηγηθεί των προσπαθειών του Ολυμπιακού την φετινή σεζόν και ο ίδιος δεν κρύβει ότι ανυπομονεί να παίξει. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη επί του Πανιωνίου με 1-0 χάρη στο γκολ του Χασάν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και οι ερυθρόλευκοι έκαναν το τέσσερα στα τέσσερα. Λέγαμε και πριν από το ματς στη Νέα Σμύρνη πόσο δύσκολη θα ήταν η αποστολή της ομάδας του λιμανιού και αυτό αποδείχθηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Έγινε μετά το ματς κουβέντα για τις επιλογές του Μαρτίνς, για ποιο λόγο ο Πορτογάλος δεν έκανε περισσότερες αλλαγές στο βασικό σχήμα για να φρεσκάρει την ομάδα του και γιατί δεν ανοίγει το rotation. Πάμε λοιπόν να δούμε τον αγώνα Κυπέλλου που θα δώσουν οι ερυθρόλευκοι την Πέμπτη με τον Λεβαδειακό.

Και είναι ένα ματς που αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον λόγω Γιάγια Τουρέ καθώς όλα δείχνουν ότι ο Μαρτίνς σκοπεύει να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού.

Καταλαβαίνει λοιπόν εύκολα κάποιος ότι από τη στιγμή που ο Μαρτίνς σχεδιάζει την χρησιμοποίηση του Τουρέ στο ματς με τον Λεβαδειακό, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω στον Αφρικανό σούπερ σταρ των ερυθρόλευκων.

Είναι η στιγμή που περιμένουν όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού, η στιγμή να ξαναδούν τον Τουρέ να παίζει με την φανέλα των πειραιωτών και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι με την είσοδο του Τουρέ στην ομάδα, αλλάζουν τα δεδομένα στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού αλλά και στην γενικότερη εικόνα της πειραϊκής ομάδας.

Ο Τουρέ θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό κι αυτό από μόνο του είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για τον Ολυμπιακό και τα πλάνα του προπονητή του. Σίγουρα κανείς δεν περιμένει να είναι στο 100% από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση, ωστόσο αυτό που θέλει τώρα ο Αφρικανός μέσος είναι ν’ αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό και δεν χωρά αμφιβολία, πως το ματς Κυπέλλου με τους Βοιωτούς προσφέρεται για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση ο διεθνής άσος.

Ο Τουρέ είναι ο παίκτης που θα ηγηθεί των προσπαθειών του Ολυμπιακού την φετινή σεζόν και ο ίδιος δεν κρύβει ότι ανυπομονεί να παίξει. Ο Μαρτίνς θα του δώσει λοιπόν την ευκαιρία και παιχνίδι με παιχνίδι ο διεθνής άσος θ’ ανεβάζει ρυθμούς.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό τόσο στον Γκιγιέρμε όσο και στον Ναχουέλ. Απομένει πάντως να δούμε ποιες θα είναι οι τελικές επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού αλλά είναι βέβαιο πως το μεγάλο ενδιαφέρον εστιάζεται στην πρώτη εμφάνιση του Τουρέ.



*Μεγάλη υπόθεση για τον Χασάν το γκολ που πέτυχε στη Νέα Σμύρνη. Όχι μόνο γιατί ήταν γκολ που χάρισε τη νίκη στους ερυθρόλευκους αλλά και γιατί ο Αιγύπτιος κατάφερε να βρει δίχτυα λίγες μέρες μετά την μεγάλη ευκαιρία που έχασε στο ευρωπαϊκό ματς των πειραιωτών απέναντι στην Μπέτις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x