Γαλλία

Ο Τούχελ απαιτεί τρεις μεταγραφές στην Παρί

Ο Γερμανός προπονητής θέλει δύο αναπληρωματικούς για τους πλάγιους μπακ καθώς και έναν μέσο για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν του Τόμας Τούχελ δεν τα πάει όσο καλά θα ήθελε στην καλοκαιρινή της προετοιμασία, έχοντας μαζέψει δύο ήττες σε μία εβδομάδα, με την τελευταία να είναι η χθεσινή με 3-1 κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου για το International Champions Cup.

Βέβαια, οι Παριζιάνοι αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες, ειδικά αυτές των διεθνών ποδοσφαιριστών που ξεκουράζονται μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Πάντως ο Γερμανός κόουτς εκμεταλλεύτηκε την συνέντευξη Τύπου για να πιέσει τη διοίκηση της ομάδας και να ζητήσει τρεις μεταγραφικές ενισχύσεις και μάλιστα όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ο Τούχελ θέλει δύο πλάγιους μπακ, έναν για κάθε πλευρά και έναν μέσο.

«Χάσαμε τον Γιούρι Μπερτσίτσε και πρέπει να τον αντικαταστήσουμε. Ο Ντάνι Άλβες είναι ακόμα τραυματίας και έκανε εγχείρηση. Προφανώς ο Τόμας Μενιέ έρχεται από ένα εξαιρετικό Μουντιάλ και αυτό είναι καλό και κακό ταυτόχρονα γιατί θα είναι μαζί μας στις 6 Αυγούστου. Δεν μπορούμε να τον πιέσουμε, γι’ αυτό θα πρέπει να βρούμε μια λύση και στα δεξι», είπε ο Τούχελ.

Οι απαιτήσεις του βέβαια δεν τελείωσαν εκεί και ζήτησε έναν παίκτη για να αντικαταστήσει τον Τιάγκο Μότα και να έχει τα δικά του χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να αντικαταστήσουμε τον Μότα. Όχι μόνο ως παίκτη, αλλά και σαν προσωπικότητα γιατί ήταν πολύ σημαντικός μέσα στο γήπεδο», δήλωσε.

«Πρώτα πρέπει να σκεφτούμε αυτούς τους τρεις παίκτες και μετά να δούμε τι άλλο χρειαζόμαστε», κατέληξε ο νέος προπονητής της Παρί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x