Γενικά

Ο τραυματισμός του Ντε Μπρόινε φέρνει... δίδυμο Αζάρ στο Βέλγιο!

Ο μικρότερος αδελφός του Εντέν Αζάρ, Τοργκάν, είναι έτοιμος να πάρει τη θέση του Κέβιν Ντε Μπρόινε στην ενδεκάδα της εθνικής Βελγίου.

Ο τραυματισμός του Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος θα μείνει εκτός για τουλάχιστον ένα μήνα, δεν έχει προκαλέσει "πονοκέφαλο" μόνο στον Πεπ Γκουαρντιόλα, αλλά και στον ομοσπονδιακό τεχνικό του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να μην έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του, όσον αφορά τον αντικαταστάτη του 25χρονου Βέλγου, αλλά ο συμπατριώτης του, Μαρτίνεθ, τον έχει βρει στο πρόσωπο... ενός Αζάρ.

Όχι δεν θα κάνει «διπλοβάρδια» ο Εντέν Αζάρ, αλλά θέση στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρει και ο αδελφός του, Τοργκάν, ο οποίος κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν με τη φανέλα της Γκλάντμπαχ!

Σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο, οι δύο Αζάρ θα παίξουν μαζί στη μεσοεπιθετική γραμμή των «κόκκινων διαβόλων», στα επερχόμενα παιχνίδια με Βοσνία και Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Μουντιάλ στον όμιλο που συμμετέχει και η Ελλάδα.

Μένει να δούμε αν το Βέλγιο θα πάρει "ώθηση" από αυτή τη συνύπαρξη των αδελφών Αζάρ ή θα φανεί η απουσία του «μαέστρου» Ντε Μπρόινε.

Επιμέλεια: Αποστόλης Πούλιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x