Ιταλία

Ο Ζανέτι ζάλισε… στα τηλεφωνήματα τον Λαουτάρο Μαρτίνες

Το μεγάλο «deal» ανάμεσα στην Ίντερ και τον Μαρτίνες αναμένεται να έχει αίσιο τέλος το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Ζανέτι… έχει βάλει το χεράκι του σε αυτό.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Ράσινγκ Κλουμπ και η συμφωνία με την Ίντερ βρίσκεται προ των πυλών για την ολοκλήρωσή της.

Όπως επιβεβαίωσε ο 20χρονος Αργεντίνος φορ σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του, ο αντιπρόεδρος της Ίντερ, Χαβιέ Ζανέτι, ήταν εκείνος που τον παρότρυνε να έρθει στους «νερατζούρι»:

«Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, όπως επίσης και τα ιατρικά. Ήρθαν στο Μπουένος Άιρες με σκοπό να με αγοράσουν. Διάλεξα την Ίντερ επειδή ο Ζανέτι επέμενε και με τηλεφωνούσε συνεχώς».

Παρ’ όλα αυτά δεν έκρυψε και το ενδιαφέρον που υπήρχε από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες:

«Η αλήθεια είναι ότι ενδιαφέρθηκε και η Ντόρτμουντ για εμένα. Ήρθαν να με δουν στο Μπομπονέρα και την επόμενη μέρα ήρθαν στο σπίτι μου. Μιλήσαμε αλλά τους είπα να περιμένουν, διότι ενδιαφέρονται κι άλλοι σύλλογοι. Συνέχισα να δίνω τα πάντα για τη Ράσινγκ και οι ομάδες με παρακολουθούσαν, μια από αυτές ήταν και η Ίντερ».


Επιμέλεια: Δημήτρης Φραγγάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x