Γαλλία

Ο Ζενεσιό τα «έχωσε» στον Ντεπάι

Με σκληρά λόγια μίλησε ο προπονητής της Λιόν, Μπρούνο Ζενεσιό, για τον Μέμφις Ντεπάι. «Για να πετύχεις χρειάζεσαι ταπεινότητα» τόνισε ο Γάλλος.

Σκληρή επίπληξη έλαβε ο Μέμφις Ντεπάι από τον Μπρούνο Ζενεσιό, για τα σχόλια του μετά το παιχνίδι του γαλλικού πρωταθλήματος με την Ανζί.

Ο διεθνής Ολλανδός μπήκε ως αλλαγή στο 55o λεπτό του αγώνα, έδωσε την ασίστ για το 0-1 της Λιόν και πέτυχε το 0-2 με ωραίο σουτ.

Το ματς έληξε 1-2 υπέρ της ομάδας του, όμως ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν δυσαρεστημένος που δεν ξεκίνησε βασικός και δεν το έκρυψε στις δηλώσεις του.

«Δεν αισθάνομαι ότι με σέβονται. Πρέπει να αποδέχεσαι τις αποφάσεις του προπονητή. Είμαι λίγο απογοητευμένος, νομίζω ότι αξίζω περισσότερο σεβασμό. Αξίζω περισσότερα και θα πρέπει να παίζω σε κάθε παιχνίδι», υποστήριξε ο 24χρονος άσος που έχει πετύχει τρία γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Τα σχόλια του Ολλανδού δεν άρεσαν, όπως ήταν φυσικό, στον προπονητή του, Μπρούνο Ζενεσιό, που δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη, Μέμφις. Ζητώ συγνώμη για όλες τις καθυστερήσεις σου, συμπεριλαμβανομένης και αυτής του καλοκαιριού (σ.σ. είχε αργήσει μια εβδομάδα να γυρίσει από τις διακοπές του). Ζητώ συγνώμη για τα ρούχα που φοράς. Ζητώ συγνώμη για την συμπεριφορά σου με την Ανζί (αρνήθηκε αρχικά να κάτσει στον πάγκο και καθόταν σε μία μπάλα). Μέμφις, για να πετύχεις χρειάζεσαι ταπεινότητα».

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x