Oλλανδία

Όφερμαρς: «Δε θα κινηθούμε για τον Μπέρχβαϊν εάν δεν αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής»

Ενδιαφέρει τον Άγιαξ ο Μπέρχβαϊν, αλλά όχι υπό τις τωρινές συνθήκες, σύμφωνα με τον Μαρκ Όφερμαρς.

Μπορεί το όνομα του Στίβεν Μπέρχβαϊν να έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα τη μεταγραφολογία του Άγιαξ, αλλά ο Μαρκ Όφερμαρς τόνισε ότι ο «Αίαντας» δε θα κινηθεί για την απόκτησή του, εφόσον δεν αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα κάποιος ποδοσφαιριστής.

«Θα κινηθούμε για τον Μπέρχβαϊν, εάν κάποιος ποδοσφαιριστής φύγει από την ομάδα. Μία πιθανή αναχώρηση του Νταβίντ Νέρες, για παράδειγμα, θα διαμόρφωνε νέες καταστάσεις στο ενδιαφέρον για τον Μπέρχβαϊν. Θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις στην υπόθεσή του και μετά θα συζητήσουμε για το οτιδήποτε. Σκοπός μας είναι να μείνει στην ομάδα. Εάν δεν αποχωρήσει κανείς, το ρόστερ μας έχει ολοκληρωθεί», δήλωσε μεταξύ άλλων στο ολλανδικό μέσο «Algemeen Dagblad» ο τεχνικός διευθυντής του Άγιαξ.

Θυμίζουμε ότι ο Νταβίντ Νέρες, ο οποίος έκανε μία καταπληκτική σεζόν φέτος με την ομάδα του Άμστερνταμ, έχει απασχολήσει πολλούς σπουδαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με το όνομα της Ατλέτικο να ακούγεται εσχάτως πιο έντονα.

Όσον αφορά τον Μπέρχβαϊν, κατέγραψε 33 συμμετοχές και 14 γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα με την Αϊντχόφεν, ενώ είναι διεθνής από το 2018.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x