Super League 2

ΟΦΗ: «Οι οπαδοί του Άρη μπήκαν με απόφαση της Αστυνομίας»

Εξηγήσεις σχετικά με το πώς βρέθηκαν οπαδοί του Άρη στο «Γεντί Κουλέ» έδωσαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν.

Το μπαλάκι στην Αστυνομία πέταξε η διοίκηση του ΟΦΗ, με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ του Σαββάτου, σχετικά με την είσοδο οπαδών του Άρη στο «Γεντί Κουλέ».

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κάνει γνωστό ότι η παρουσία φιλάθλων του Αρη στην Θύρα 6, αφορά αποκλειστικά σε απόφαση της Αστυνομίας και δεν έχει να κάνει με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημέρωσε τους επικεφαλείς της αστυνομίας, πριν την έναρξη του αγώνα, για την απαγόρευση παρουσίας μεμονωμένων και οργανωμένων οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας, στο γήπεδο, με βάσει την απόφαση που εστάλη απο τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Η διοίκηση του ΟΦΗ, έδωσε στην ομάδα του Αρη τις προβλεπόμενες προσκλήσεις για την είσοδο ανθρώπων της ομάδας και η ομάδα του Αρη, τις διαχειρίστηκε όπως έκρινε εκείνη.Τα άτομα που μπήκαν στο γήπεδο, μπήκαν ονομαστικά και η αστυνομία έλαβε γνώση, για αυτό.Εκπρόσωπος του Αρη ζήτησε πριν την έναρξη του αγώνα, να φιλοξενηθούν περισσότεροι φίλαθλοι του Αρη στο παιχνίδι, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, απάντησε ότι για αυτό θα πρέπει να πάρει την ευθύνη η Αστυνομία, με βάση την απόφαση που είχε σταλεί από τον Υφυπουργό αθλητισμού, περί απαγόρευσης οργανωμένης κερκίδας.

Η αστυνομία αποφάσισε να στείλει τους 20 περίπου φιλάθλους του Αρη, που μπήκαν ονομαστικά και χωρίς διακριτικά στο γήπεδο, να καθίσουν, αντί για την θύρα 9 των επισήμων (προσκλήσεις), στην θύρα 6, πάνω από τον πάγκο του Αρη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x