Super League 2

ΟΦΗ: «Οχι άλλη καθυστέρηση στην έναρξη της Football League»

Την δυσαρέσκεια του εκφράζει ο ΟΦΗ για την καθυστέρηση της έναρξης της Football League και ζητάει την παρέμβαση του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη.

Η ανακοίνωση από τον ΟΦΗ

Την έναρξη του πρωταθλήματος της Stoiximan Football league στις 22 Οκτωβρίου, χωρίς περαιτέρω άλλη καθυστέρηση, ζητάει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με επιστολή που έστειλε στον Υφυπουργό Αθλητισμού, στην ΕΠΟ, σε όλες τις ΠΑΕ και την Football league.

H ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζει στην επιστολή της "τον προβληματισμό και την αγανάκτηση της για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και αφορούν το Πρωτάθλημα της Football League και την έναρξη του" και τονίζει το οικονομικό και αγωνιστικό κόστος που έχει για τον ΟΦΗ, μια νέα καθυστέρηση.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 έχει ζητήσει απο τον Υφυπουργό αθλητισμού να δώσει άμεσα λύση στο θέμα που έχει προκύψει με την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού, για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 22 Οκτωβρίου.

H επιστολή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει αναλυτικά:

Προς :
1. Τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη
2. Την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία
3. Την Football League
4. Όλες της Π.Α.Ε. Football League

Κύριε Πρόεδρε,

Σας ενημερώνουμε ότι η Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925, θέλει μέσω της επιστολής αυτής, να εκφράσει τον προβληματισμό και την αγανάκτηση της για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και αφορούν το Πρωτάθλημα της Football League και την έναρξη του.

Όπως όλοι γνωρίζετε στις 05/10 πραγματοποιήθηκε κλήρωση του ως άνω πρωταθλήματος και ορίστηκε ημερομηνία έναρξης η 22α Οκτωβρίου 2017, παρόλο που κάποιες Π.Α.Ε., μέσα σε αυτές και η δικιά μας, επιθυμούσαμε να ξεκινήσει νωρίτερα. Έκτοτε προέκυψαν οι παραιτήσεις του Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Επικοινωνήσαμε με όλους τους αρμόδιους φορείς και κανένας, δεν μας έδωσε σαφή απάντηση, για το αν και πότε θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα. Είμαστε σχεδόν μία εβδομάδα πριν την έναρξη και δεν γνωρίζουμε ποια ημέρα θα αγωνιστούμε αλλά κυρίως αν θα αγωνιστούμε. Όπως καταλαβαίνετε αυτό έχει καταστροφικές συνέπειες για την ομάδας μας. Οικονομικό κόστος λόγω του ότι βρισκόμαστε στην Κρήτη και δεν υπάρχει η δυνατότητα εύρεσης αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων, λεωφορείων την τελευταία στιγμή, αλλά και αγωνιστικό κόστος, αφού ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας πριν 100 ημέρες και δεν έχουμε δώσει ακόμα ένα επίσημο παιχνίδι!!!!
Ζητάμε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού να δώσει άμεσα λύση στο θέμα που έχει προκύψει με την Ε.Ε.Α..
Ζητάμε λοιπόν από όλες τις ομάδες της Football League να συνηγορήσουν εγγράφως στο αίτημα μας για να τονίσουμε όλοι μαζί στους αρμόδιους φορείς την επιτακτική ανάγκη της έναρξης του Πρωταθλήματος της Football League στις 22 Οκτωβρίου .
Ζητάμε από την Διοίκηση της Football League να κάνει οτιδήποτε είναι δυνατόν από την μεριά της, για να υποστηρίξει το δίκαιο αίτημα μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παρακαλούμε για τις άμεσες εκ μέρους σας ενέργειες.

Για την Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925
Ο Πρόεδρος

Φώτιος Τσάλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x