Stoiximan Super League

ΟΦΗ σε Μαραγκό: «Σπύρο, είμαστε δίπλα σου!»

Μήνυμα με το οποίο εκφράζει τη στήριξή του στο πρόσωπο του Σπύρου Μαραγκού έστειλε ο ΟΦΗ, μέσω ανάρτησης που έκανε στα social media.

«Σεβασμός στους αθλητές, σεβασμός στο ποδόσφαιρο». Με αυτό τον τρόπο η ΠΑΕ ΟΦΗ εκφράζει τη στήριξή της στο πρόσωπο του Σπύρου Μαραγκού, ο οποίος αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που περνάει τα τελευταία τρία χρόνια και συγκλόνισε την αθλητική – και όχι μόνο – κοινότητα.

«Σπύρος Μαραγκός: "Θα ήθελα να απευθυνθώ στους οπαδούς, όποιο χρώμα φανέλας κι αν υποστηρίζουν. Όταν πάτε στο γήπεδο για να δείτε την αγαπημένη σας ομάδα, πολλές φορές βρίζετε με ακατανόμαστες εκφράσεις και εκτοξεύετε ασύλληπτες κατάρες σε εμάς τους αθλητές και προπονητές.
Σκεφτείτε πως κι εμείς είμαστε απλοί και ευάλωτοι άνθρωποι όπως όλοι. Έχουμε οικογένεια, παιδιά, σύζυγο, γονείς και δεν αξίζουμε όλο αυτό τον οχετό λάσπης που μας εκτοξεύετε. Κάνουμε ένα επάγγελμα που έχει ημερομηνία λήξης και μάλιστα άγνωστη και πολλές φορές σύντομη». Σεβασμός στους αθλητές! Σεβασμός στο ποδόσφαιρο! Σπύρο, είμαστε δίπλα σου!
», γράφουν οι Κρητικοί στο Instagram τους.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x