Αγγλία

Οι «Άγγλοι» του Μουντιάλ είναι οι πιο πολλοί!

Το εναρκτήριο λάκτισμα για το 21ο Παγκόσμιο Κύπελλο, στις 14 Ιουνίου, πλησιάζει όλο και περισσότερο, με τις εθνικές ομάδες να βρίσκονται καθοδόν για τη Ρωσία.

Το εναρκτήριο λάκτισμα για το 21ο Παγκόσμιο Κύπελλο, στις 14 Ιουνίου, πλησιάζει όλο και περισσότερο, με τις εθνικές ομάδες να βρίσκονται καθοδόν για τη Ρωσία. Εκεί όπου θα βρεθούν και αρκετοί ποδοσφαιριστές που βγάζουν το... «ψωμί» τους στο Νησί, οι περισσότεροι μάλιστα από κάθε άλλη χώρα παγκοσμίως...

Συγκεκριμένα, και για τον επόμενο μήνα στα γήπεδα της ρωσικής επικράτειας, θα δώσουν το παρόν 111 παίκτες που αγωνίζονται σε συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ (φυσικά είναι η λίγκα που εκπροσωπείται περισσότερο από κάθε άλλη στο φετινό Μουντιάλ), καθώς και 25 από την Τσάμπιονσιπ.

Δεν προκαλεί εντύπωση ότι τη «μερίδα του λέοντος» εν προκειμένω κατέχει η εθνική ομάδα της Αγγλίας, αφού και οι 23 παίκτες της αποστολής της ανήκουν σε συλλόγους της χώρας τους, ενώ ακολουθεί το Βέλγιο, που έχει... πέρασει στη Βρετανία εδώ και πολλά χρόνια (12 παίκτες). Από τις 32 συνολικά ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, μόνο πέντε δεν έχουν δικό τους ποδοσφαιριστή στα αγγλικά γήπεδα: πρόκειται για την οικοδέσποινα Ρωσία και τις Ουρουγουάη, Σαουδική Αραβία, Περού και Παναμά.

Διαβάστε αναλυτικά το θέμα στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x