Αγγλία

Οι απίστευτες ασιατικές προτάσεις που απέρριψε ο Οζίλ!

«Τρελές» προτάσεις από ομάδες τις Ασίας απέρριψε ο Μεσούτ Οζίλ πριν ανανεώσει με την Άρσεναλ, σύμφωνα με τον μάνατζερ του, Ερκέτ Σογκούτ.

Το συναισθηματικό δέσιμο του με την Άρσεναλ ήταν η αιτία της ανανέωσης του Μεσούτ Οζίλ με τους «κανονιέρηδες», που θα τον κρατήσει στο Λονδίνο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ο 30χρονος άσος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά από αρκετές εβδομάδες αβεβαιότητας, όμως σύμφωνα με τον μάνατζερ του, Ερκέτ Σογκούτ, χρειάστηκε πρώτα να απορρίψει αρκετές, άκρως δελεαστικές, προτάσεις από ομάδες της Ασίας.

«Είχαμε κάποιες τεράστιες προσφορές από την Ασία, ήταν κάποιες τρελές προτάσεις. Για τον Μεσούτ όμως, τα λεφτά δεν ήταν σε καμία περίπτωση ο μεγαλύτερος παράγοντας», δήλωσε ο Σογκούτ στην «Evening Standard».

«Τα λεφτά είναι σίγουρα ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να σκεφτείς, όμως οι άνθρωποι πρέπει να θυμούνται πως η ποδοσφαιρική αξία είναι μόνο μια πτυχή μιας διαπραγμάτευσης συμβολαίου. Η διαφημιστική επιρροή που έχει ένας ποδοσφαιριστής είναι σημαντική στις μέρες μας», συνέχισε.

«Ο Μεσούτ έχει περισσότερους ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από οποιονδήποτε άλλο άσο της Premier League και μόλις διάβασα ότι οι πωλήσεις της φανέλας του ήταν οι μεγαλύτερες του συλλόγου. Η διαφημιστική αξία επομένως είναι πολύ σημαντική με έναν παίκτη σαν τον Οζίλ, που έχει αγωνιστεί σε διαφορετικές χώρες και ήταν το νούμερο «10» της εθνικής του ομάδας, με την οποία κέρδισε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο», υποστήριξε.

«Η αγορά του είναι παγκόσμια. Ο σύλλογος βγάζει λεφτά από αυτούς τους παίκτες, αλλά εν τέλει η απόφαση πάρθηκε επειδή «άκουσε» την καρδιά του».

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x