Γαλλία

Οι απίστευτες επιδόσεις του Εμπαπέ που ξεπερνούν Μέσι και Ρονάλντο

Συγκλονιστικός συνεχίζει να είναι ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ, καθώς κατάφερε να ξεπεράσει τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο σε μία ξεχωριστή στατιστική κατηγορία.

Εμφανές σε κάθε επαφή του με την μπάλα είναι το ταλέντο που έχει ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία του σύγχρονου επιθετικού και είναι έτοιμος να κατακτήσει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τις επιδόσεις του.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής θα γίνει 21 τον Δεκέμβριο και, όντας ακόμα τόσο νέος, έχει αποδείξει πως είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

Οι συγκρίσεις έχουν αρχίσει να γίνονται και είναι απόλυτα λογικό, καθώς ο ταλαντούχος παίκτης έχει πετύχει περισσότερα γκολ από ό,τι είχαν καταφέρει να σημειώσουν ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν ήταν 21 ετών.

Συγκεκριμένα, ο Κριστιάνο είχε καταφέρει να σκοράρει 36 φορές, ενώ ο Μέσι είχε πετύχει 50 γκολ, επιδόσεις ιδιαίτερα καλές ενώ αφορούν τα συνολικά τους γκολ με συλλόγους και εθνικές ομάδες.

Ωστόσο, ο Εμπαπέ έχει κατορθώσει να ξεπεράσει σε τεράστιο βαθμό αυτές τις επιδόσεις καθώς έχει στείλει την μπάλα στα δίχτυα 94 φορές συνολικά καριέρα του.

Είναι απίστευτο αυτό που έχει καταφέρει ο Γάλλος και αν συνεχίσει έτσι θα γράψει σπουδαία ιστορία.

Επιμέλεια: Γιάννης Καλομοίρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x