Κύπελλο Ελλάδας

Οι αριθμοί του Εργοτέλης - ΠΑΟΚ

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την προϊστορία των αγώνων του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου του Βορρά», λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι των δύο ομάδων στην Κρήτη.

#Μια φορά έχουν βρεθεί αντιμέτωποι στο Κύπελλο Ελλάδας ο ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη και αυτό ήταν σε μονό αγώνα στις 21 Δεκεμβρίου 2006 για τους «16» της διοργάνωσης. Η ομάδα του Ηρακλείου εκείνη τη σεζόν έκαναν την πρώτη παρουσία της ιστορίας της στην Super League Σουρωτή.

#Ο Θανάσης Τσίγκας είχε σημειώσει σε αυτή την αναμέτρηση το ένα από τα δύο γκολ του με τον ΠΑΟΚ και είχε γράψει το τελικό 1-0 με σουτ στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης.

#Αυτό είναι το δεύτερο φετινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας και ακολουθεί αυτό με τον Άρη στην Τούμπα που τελείωσε ισόπαλο 1-1. Ο Δικέφαλος «τρέχει» ένα απίστευτο σερί στο Κύπελλο Ελλάδας, αφού παραμένει αήττητος για 13 αγώνες στον θεσμό, με 12 νίκες και μια ισοπαλία απολογισμό.

#Η τελευταία του ήττα ήταν στις 12 Απριλίου 2017 από τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα με 2-0, σκορ το οποίο ανέτρεψε στον δεύτερο ημιτελικό της Τούμπα, όπου επικράτησε με 4-0.

#Ο ΠΑΟΚ έχει εννιά αναμετρήσεις εκτός έδρας με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα και μετρά τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x