Stoiximan Super League

Οι αριθμοί του Καλλονή-ΠΑΟΚ

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την προϊστορία των αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με την Καλλονή στην έδρα των Νησιωτών παρουσιάζει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της.

#4 συναντήσεις έχουν μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ με την Καλλονή και έχουν συναντηθεί σε τρία διαφορετικά γήπεδα. Τα δύο ματς με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ έχουν γίνει στην Τούμπα (1 νίκη – 1 ισοπαλία), ενώ η Καλλονή έχει υποδεχθεί τον Δικέφαλο την πρώτη χρονιά στη Νέα Σμύρνη (2-5 o ΠΑΟΚ) και μια στην φορά στη Λέσβο (1-2 νίκη ΠΑΟΚ).

#5 γκολ είχε σημείωσε ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με γηπεδούχο την Καλλονή που έγινε στη Νέα Σμύρνη στις 15 Δεκεμβρίου 2013. Δύο γκολ σημείωσε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και από ένα οι Ολίσε, Λούκας, Βούκιτς. Για την ομάδα της Λέσβου είχαν σκοράρει οι Περόνε – Μανούσος. Η προηγούμενη φορά που είχε σημειώσει ο ΠΑΟΚ πέντε γκολ σε εκτός έδρας αναμέτρηση για το πρωτάθλημα ήταν στις 28 Μαϊου 2000 στο Τρίκαλα – ΠΑΟΚ 0-5 για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος εκείνης της σεζόν.

#3 γκολ είχε σημειώσει την περσινή σεζόν εναντίον της Καλλονής ο Φακούντο Περέιρα που ήταν και ο μοναδικός σκόρερ του Δικεφάλου στα δύο παιχνίδια κόντρα στην ομάδα της Μυτιλήνης. Σκόραρε τόσο στο 1-1 της Τούμπας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όσο και στην έναρξη του δεύτερου γύρου, στο παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, όπου ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-1.

#Η εκτός έδρας αναμέτρηση στο νησί, ήταν η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε ως φιλοξενούμενος στο Δημοτικό γήπεδο της Μυτιλήνης σε επίσημο ματς, ενώ το έχει χρησιμοποιήσει και ο ίδιος για αγώνα που ήταν τιμωρημένη η έδρα του και υποδέχθηκε εκεί την Παναχαϊκή στις 23 Απριλίου 2000 (1-1).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x