Stoiximan Super League

Οι αριθμοί του Παναθηναϊκός-Άρης

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Άρης παρουσιάζει η Σούπερ Λίγκα στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Χρήσιμες πληροφορίες ενόψει του αγώνα Παναθηναϊκός-Άρης για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα της Super League.

Αναλυτικά το κείμενο από το επίσημο σάιτ της διοργανώτριας αρχής

Ο Παναθηναϊκός δίνει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του, αναζητώντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός
Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του δίνει ο Παναθηναϊκός μετά τις δύο εξόδους στην περιφέρεια, που σημαδεύτηκαν από μια ήττα και μια ισοπαλία. Ήττα στην Τρίπολη και ισοπαλία στη Λάρισα. Και στην Τρίπολη το γκολ το δέχτηκε αργά, στο 73’.

Πέρσι τερμάτισε τέταρτος τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στα πλέι οφ. Έχασε δύο αγώνες στα πλέι οφ και συνολικά είχε δύο ήττες στα 13 τελευταία.

Πέρσι ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη, αλλά φέτος θέλει να φτάσει νωρίτερα τα τρίποντα.

Ο Παναθηναϊκός δίνει το 2000ο παιχνίδι στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής/Super League. Υπολογίζονται κάθε είδους αγώνες, κανονικής διάρκειας, πλέι οφ και κάθε είδους αγώνας μπαράζ ή κατάταξης.

Ο Άρης
Μπορεί η σεζόν για τον Άρη να ξεκίνησε μόλις πριν από 25 μέρες, ωστόσο ήδη έχει προσφέρει πολλές αλλαγές και συγκινήσεις.

Ο Άρης φιγουράρει στην κορυφή με επτά βαθμούς, αφού τέσσερις από αυτούς τους πήρε σε παιχνίδια που βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Πέρσι ο Άρης ξεκίνησε με τρεις νίκες, αλλά έχασε στο τέταρτο παιχνίδι του. Αν νικήσει τον Παναθηναϊκό θα έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημά του τα 20 τελευταία χρόνια, αφού συγκομιδή 10 βαθμών στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια έχει να κάνει από το 2000.

Ο Άρης νίκησε στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του, 1-0 το Βόλο, και επεκτείνοντας πέρσι δεν έχει χάσει τα τρία τελευταία εκτός έδρας και δεν έχει δεχτεί γκολ σε αυτά.

Μεταξύ τους
Ο Παναθηναϊκός νίκησε δύο φορές στα πλέι οφ, 2-0 στην Αθήνα και 1-0 στη Θεσσαλονίκη. Στην κανονική διάρκεια ο Άρης είχε νικήσει 4-0 στην έδρα του και πήρε 0-0 στο «Σπύρος Λούης».

Ο Άρης έχει σκοράρει σε ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, αλλά σε αυτό πέτυχε τέσσερα γκολ. Σε κανένα από τα πέντε τελευταία δεν έχουν σκοράρει και οι δύο.

Αυτό το 4-0 του Άρη είναι και η μοναδική του νίκη στα οκτώ τελευταία μεταξύ τους για το πρωτάθλημα.

Γηπεδούχος ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος στα 11 τελευταία, με εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες. Ο Άρης νίκησε για τελευταία φορά τον Απρίλιο του 2007, 1-0 στο «Σπύρος Λούης» (89’ σουτ Ροτζέριο Νασιμέντο)

Η ιστορία
Νίκες Παναθηναϊκού: 64
Ισοπαλίες: 27
Νίκες Άρη: 23

Με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό
Νίκες Παναθηναϊκού: 43
Ισοπαλίες: 10
Νίκες Άρη: 4

Το περσινό παιχνίδι
Στην κανονική διάρκεια…
22.12.2019: Παναθηναϊκός – Άρης 0-0
Στα πλέι οφ…
01.07.2020: Παναθηναϊκός – Άρης 2-0
(41’ σουτ Κουρμπέλης, 88’ κεφαλιά Κολοβέτσιος)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x