Europa League

Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ - Γκαμπάλα

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background της αποψινής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Γκαμπάλα παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Αντίστροφα για την αναμέτρηση με την Γκαμπάλα στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, μετρούν στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, η επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου του Βορρά» παρουσίασε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αποψινού αγώνα.

#8 γκολ έχει σημειώσει ήδη ο Μακ στην φετινή ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ και πλέον είναι ο κάτοχος του πιο παραγωγικού σκόρερ σε μια σεζόν για τον Δικέφαλο. Το προηγούμενο ρεκόρ είχε ο Στέφανος Αθανασιάδης μόλις την περσινή σεζόν, 2014-15, με 7 γκολ. Η τρίτη καλύτερη επίδοση ανήκει στον Γιασεμή Γιασεμάκη με 5 γκολ την σεζόν 2001-02.

#9 γκολ έχει ο Στέφανος Αθανασιάδης σε αγώνες για τους ομίλους του Europα League και παραμένει πρώτος στην λίστα με τους σκόρερ του ΠΑΟΚ. Με 6 γκολ στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ενώ με 4 γκολ ακολουθεί ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

#28 αγώνες έχει δώσει μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ σε αγώνες για τους ομίλους του Europa League και η συγκομιδή του είναι 11 νίκες – 12 ισοπαλίες – 5 ήττες. Ο Δικέφαλος με τις 5 συμμετοχές του στην φάση των ομίλων της διοργάνωσης έχει τις περισσότερες από κάθε άλλη ελληνική ομάδα.

#Το Αζερμπαϊτζάν έγινε ο 31ος προορισμός του Δικεφάλου στο ευρωπαϊκό του ταξίδι το οποίο ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’70. Η πρώτη αναμέτρηση με την Γκαμπάλα τελείωσε με λευκή ισοπαλία, αποτέλεσμα που έχει…τιμήσει ο Δικέφαλος στην φετινή φάση των ομίλων, αφού οι τρεις από τις τέσσερις αναμετρήσεις του έχουν τελειώσει ισόπαλες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x