Stoiximan Super League

Οι δύο σούπερ περιπτώσεις από τη Γαλλία που κοιτάζει ο Ολυμπιακός

Στα υπ’ όψιν του Ολυμπιακού βρίσκονται ο Πιέρ Καλούλου της Λιόν και ο Τανγκί Κουασί της Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν.

Στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκονται δύο άκρως ενδιαφέροντες ποδοσφαιριστές, όπως αποκαλύπτει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Ο λόγος για τον Πιέρ Καλούλου της Λιόν και τον Τανγκί Κουασί της Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν.

Πρόκειται για δύο εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις, λόγω του πλούσιου ταλέντου τους αλλά και του γεγονότος ότι δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο με τις ομάδες τους.

Ο Καλούλου είναι 20 ετών, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και στόπερ στην Λιόν. Είναι ήδη 20 φορές διεθνής με τις μικρές εθνικές της Γαλλίας, όπου έχει γεννηθεί και έχει ρίζες από το Κονγκό. Η Ολιμπίκ του πρότεινε νέο συμβόλαιο, αλλά ο νεαρός αμυντικός απέρριψε την προσφορά.

Όσον αφορά τον Κουασί, είναι μόλις 18 ετών και έχει παίξει σε 13 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με την πρώτη ομάδα της Παρί. Αν και γεννημένος στο Παρίσι, ο ταλαντούχος μεσοαμυντικός (μπορεί να παίξει ως στόπερ και ως αμυντικός χαφ) έχει καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Το αξιοσημείωτο είναι πως μετράει 47 συμμετοχές με τις μικρές εθνικές της Γαλλίας και ο μάνατζέρ του τον έχει προτείνει σε διάφορους ομάδες, από τη στιγμή που δεν δέχεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x