Γενικά

Οι ενδεκάδες στο Ισπανία Κ21-Ιταλία Κ21 δεν υπάρχουν!

Ενδεκάδες που θα μπορούσαν να είναι επιπέδου Ανδρών από Ιταλία και Ισπανία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ21.

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε πού διαφέρει το ταλέντο του Έλληνα ποδοσφαιριστή σε σχέση με αυτό άλλων παικτών από τις κορυφαίες χώρες στην Ευρώπη.

Η απάντηση είναι πολύ απλή και προφανής, αρκεί να δει κάποιος πώς παρατάχθηκαν Ιταλία και Ισπανία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ηλικιών κάτω των 21.

Στο πλαίσιο του Α’ ομίλου οι δύο τίθενται αντιμέτωπες και με μια απλή ανάγνωση, θα διαπιστώσει κανείς ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες που είναι και μέλη της ανδρικής ομάδας.

Στην Ιταλία αγωνίζονται οι Μέρετ (Νάπολι), Τζιανλούκα Μαντσίνι (Αταλάντα), Μπονιφάτσι (ΣΠΑΛ), Ντιμάρκο (Πάρμα), Μπαρέλα (Κάλιαρι), Μαντραγκόρα (Ουντινέζε), Πελεγκρίνι (Ρόμα), Κιέζα (Φιορεντίνα), Κέαν (Γιουβέντους), Ζανιόλο (Ρόμα), ενώ στον πάγκο είναι και ο Κουτρόνε (Μίλαν).

Από την άλλη μεριά, λιγότερο... φαντεζί είναι η Ισπανία που έχει στην ενδεκάδα παίκτες όπως ο Μερέ (Κολωνία), Βαγέχο (Ρεάλ Μαδρίτης), Μαρτίν (Αλαβές), Ααρόν (Μάιντς), Θουμπέλδια (Σοσιεδάδ), Φαμπιάν Ρουίς (Νάπολι), Θεμπάγιος (Ρεάλ Μαδρίτης), Ογιαρθάμπαλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Σολέρ (Βαλένθια) και Μπόρχα Μαγιοράλ (Ρεάλ Μαδρίτης). Παράλληλα, στον πάγκο είναι ο Πάμπλο Φορνάλ που πήρε μεταγραφή 28 εκατ. ευρώ από τη Βιγιαρεάλ στη Γουέστ Χαμ.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x