Stoiximan Super League

Οι επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού και ποιοι… κόβονται

Ο Ολυμπιακός δεν τελείωσε τις μεταγραφές του.

Με την προσθήκη των Γκιγέρμε και Κούκα, που χθες ανακοινώθηκαν και δηλώθηκαν στη λίστα της UEFA για τα ματς με την Μπέρνλι, τα νέα πρόσωπα του Ολυμπιακού ανέρχονται πλέον στα 17. Όμως οι προσθήκες δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση ενός έμπειρου γκολκίπερ που θα πλαισιώσει τον Γιαννιώτη. Η περίπτωση Κουεγιάρ δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά έχει δυσκολέψει, καθώς ο Ισπανός γκολκίπερ της Λεγκανές έχει πρόταση για τριετές συμβόλαιο από τη Βαγιαδολίδ και δύσκολα θα γίνει τέτοια προσφορά από τον Ολυμπιακό σε έναν 34χρονο ποδοσφαιριστή. Επίσης, ανοιχτό είναι για τους Πειραιώτες το ενδεχόμενο απόκτησης εξτρέμ, με τον Ερνάνι της Πόρτο να παραμένει στη λίστα αλλά όχι σαν φαβορί, όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Συν τοις άλλοις, για τις επόμενες κινήσεις τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν κατά νου και τους περιορισμούς που υπάρχουν για τον αριθμό ξένων. Κάθε ομάδα δικαιούται να έχει πέντε μη κοινοτικούς συν άλλους τρεις εφόσον είναι κάτω των 23 ετών. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει έξι άνω των 23, τους Μεριά, Νάτχο, Αχμέντ Χασάν, Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί και Πάρντο, καθώς και δύο κάτω των 23 ετών, τους Σισέ και Καμαρά. Έτσι θα πρέπει να υπάρξει σίγουρα μια αποχώρηση, πιθανώς και άλλες αν γίνουν μεταγραφές ξένων κι όχι κοινοτικών. Πιο κοντά στην έξοδο βρίσκονται οι Χατζισαφί και Πάρντο, που δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς, παρά ο Ανσαριφάρντ που άλλωστε δηλώθηκε στη λίστα για τα ματς με την Μπέρνλι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x