Stoiximan Super League

Οι επόμενοι «ασπρόμαυροι» στόχοι

Ο Κριστιάν Νομπόα αναμένεται να φτάσει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να γίνει και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ. Πώς θα κινηθεί στη συνέχεια ο «Δικέφαλος του Βορρά» για ενίσχυση του ρόστερ του.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κριστιάν Νομπόα στον ΠΑΟΚ, καθώς ο διεθνής μέσος από το Εκουαδόρ συμφώνησε σε όλα με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και σήμερα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει.

Ο 29χρονος χαφ θα υπογράψει για τα επόμενα 2,5 χρόνια με τους Θεσσαλονικείς, με ετήσιες αποδοχές που θα πλησιάζουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ (χωρίς σε αυτό το ποσό να υπολογίζονται τα μεγάλα μπόνους επίτευξης στόχων που έχουν συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές).

Μετά από αυτή τη σπουδαία προσθήκη για τον ΠΑΟΚ, οι ιθύνοντες του συλλόγου προχωρούν τις συζητήσεις για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός ακραίου επιθετικού, ενώ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, δύσκολα θα προχωρήσει η υπόθεση του Φερνάντο Ουσέρο μετά την απόκτηση του Νομπόα.

Σε πρώτο πλάνο για τους Θεσσαλονικείς είναι η περίπτωση του Σεμπαστιάν Μπλάνκο, τον οποίο αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού από τη Γουέστ Μπρομ.

Όσον αφορά τον στόπερ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» φέρεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με παίκτη, ο οποίος είναι Λατίνος και νεαρός σε ηλικία. Στα υπ’ όψιν, όμως, είναι και ένας πιο έμπειρος ποδοσφαιριστής, με περισσότερες παραστάσεις από τον προαναφερθέντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x