Αγγλία

Οι ερευνητές του δυστυχήματος του Σάλα προσπαθούν να ανασύρουν πτώμα από τα συντρίμμια

Πτώμα άγνωστης ταυτότητας έχει βρεθεί στα συντρίμμια του αεροπλάνου στο οποίο βρισκόταν ο Εμιλιάνο Σάλα και οι αρχές προσπαθούν να προχωρήσουν στον εντοπισμό και την ταυτοποίηση του.

Το αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν ο ποδοσφαιριστής της Κάρντιφ Εμιλιάνο Σάλα και ο πιλότος Ντέιβιντ Αϊμπότσον, συνετρίβη στην πορεία του προς την Ναντ και οι αιτίες μένουν ακόμα αδιευκρίνιστες.

Οι ερευνητές βρήκαν ένα πτώμα στα συντρίμμια στα νησιά της Μάγχης, ωστόσο δεν γνωρίζουν ακόμη σε ποιόν από τους δύο άτυχους επιβαίνοντες ανήκει, καθώς λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών, δεν το έχουν ανασύρει.

Στο μεταξύ, διεξάγονται ακόμα και υποβρύχιες έρευνες και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το θλιβερό γεγονός.

Από την ημέρα που έγινε γνωστή η εξαφάνιση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, πλήθος κόσμου και ανθρώπων του αθλήματος στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης. Πολλοί είναι αυτοί που χρηματοδοτούν τις έρευνες ελπίζοντας να αποκαλυφθούν λεπτομέρειες για τα αίτια που επέφεραν αυτή τη τραγική εξέλιξη.

Ο Αργεντινός τιμήθηκε και από την πρώην ομάδα του, την Ναντ, στην αναμέτρηση με την Σεντ-Ετιέν(30/1) με τους οπαδούς να υψώνουν ένα τεράστιο πανό και την συγκίνηση να είναι ευδιάκριτη στα πρόσωπα όλων.

Επιμέλεια: Γιάννης Καλομοίρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x