Stoiximan Super League

Οι ευκαιρίες που καλείται να δώσει ο Παράσχος και η… δυσφορία για τη διαιτησία

Κώστας Μενδρινός και Άξελ Χουάρες έδειξαν κόντρα στον Παναθηναϊκό ότι μπορούν να βοηθήσουν στο υπόλοιπο της σεζόν και στα επόμενα κρίσιμα ματς. Σκέψεις για διαμαρτυρία στην ΚΕΔ από τον Απόλλωνα.

Να αξιοποιήσει στο μέγιστο το ρόστερ του μέχρι το τέλος της σεζόν και να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα από όλους τους ποδοσφαιριστές του, καλείται ο Γιώργος Παράσχος.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης είδε στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό να βοηθάνε όλες οι αλλαγές που έκανε και ίσως ορισμένοι από αυτούς να πρέπει να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες.

Ο Άξελ Χουάρες μπήκε και έπαιξε σαν κόφτης όντας εξαιρετικός στο ανασταλτικό κομμάτι. Έκλεινε σωστά τους χώρους και ορισμένες φορές γυρνούσε σαν τρίτος στόπερ, δίνοντας βάθος στην άμυνα της Ελαφράς Ταξιαρχίας. Εξαιρετική ήταν και η παρουσία του Κώστα Μενδρινού, ο οποίος από τη στιγμή που πέρασε στο γήπεδο βοήθησε τον Απόλλωνα να κρατήσει την μπάλα, να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και τον έλεγχο του αγώνα.

Αμφότεροι έδειξαν πως αξίζουν να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Γιώργο Παράσχο αλλά και να βοηθήσουν στα κρίσιμα επόμενα παιχνίδια που κρίνεται όλη η σεζόν για την ομάδα. Βέβαια, και ο Ανιέτε ήταν θετικός στο όσο διάστημα έπαιξε και μπορεί να αποτελέσει μία επιπλέον λύση στο επιθετικό κομμάτι που πάσχουν οι «κυανόλευκοι», εφόσον φυσικά ξεπεράσει το ντεφορμάρισμα που είχε το τελευταίο διάστημα.

Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι του Απόλλωνα σκέφτονται να εκφράσουν για ακόμη μια φορά στην ΚΕΔ την διαμαρτυρία τους για τη διαιτησία. Το είχαν κάνει ξανά προ μηνών και υπάρχει η σκέψη να γίνει ξανά. Είτε μέσω κάποιου εγγράφου που θα σταλεί στον Βίτορ Μέλο Περίερα, είτε ακόμη και με παρουσία ορισμένων θεσμικών προσώπων στην ΚΕΔ.

Μάλιστα, στην προπόνηση της Κυριακής, υπήρξαν αρκετά πηγαδάκια ανάμεσα στους παίκτες και το βασικό θέμα των συζητήσεων ήταν η διαιτησία κόντρα στον Παναθηναϊκό και το πέναλτι που πιστεύουν οι «κυανόλευκοι» ότι έπρεπε να τους δοθεί στο 89ο λεπτό στο χέρι του Ινσούα.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x