Ισπανία

Οι φιλοφρονήσεις του Ντε Γιονγκ για την Μπαρτσελόνα!

Τον θαυμασμό του για την Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, που αποκάλυψε πως παρακολουθεί στο Youtube βίντεο των Τσάβι και Ινιέστα, ώστε να εξομοιωθεί με τον τρόπο παιχνιδιού τους.

Δεν χάνει ευκαιρία ο Φράνκι Ντε Γιονγκ να φιλοφρονεί την Μπαρτσελόνα, κάνοντας ξεκάθαρη την προτίμηση του στην ομάδα της Καταλονίας, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον Άγιαξ.

Ο 21χρονος εκμυστηρεύτηκε στο Ολλανδικό περιοδικό «Voetball International» πως θαυμάζει τους δύο θρύλους της Μπαρτσελόνα, Τσάβι και Ινιέστα.

«Συχνά ψάχνω βίντεο στο Youtube για να μάθω από τον Τσάβι και τον Ινιέστα», αποκάλυψε.

Ο διεθνής άσος παρακολουθεί επίσης στιγμιότυπα του Λιονέλ Μέσι, τον οποίο σέβεται απεριόριστα.

«Διασκεδάζω και αγαπάω αυτό που κάνει, αλλά δεν τον παρακολουθώ για να του μοιάσω, επειδή αυτό είναι αδύνατο», υποστήριξε.

Ο Ντε Γιονγκ αποτελεί μεταγραφικό στόχο των «μπλαουγκράνα», που επιθυμούν να ενισχύσουν την μεσαία γραμμή τους και να αφαιρέσουν πίεση από τον Σέρτζιο Μπουσκέτς.

Παρά τις φιλοφρονήσεις του για τους σταρ και το στυλ παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα, ο νεαρός μέσος αρνήθηκε να σχολιάσει το μέλλον του και άφησε ανοικτή την «πόρτα» σε όλους τους μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης.

«Όλοι θέλουμε να αγωνιστούμε σε μία ομάδα ανωτάτου επιπέδου, δεν υπάρχει κάποια κορυφαία ομάδα στην οποία δεν θέλω να αγωνιστώ», δήλωσε.

Ήταν εύκολο πάντως να αφήσει εκτός έναν εκ των ευρωπαϊκών «κολοσσών». «Η Ίντερ φαίνεται καλή ομάδα, αλλά δεν θα ήθελα να αγωνιστώ στη Μίλαν επειδή δεν παίζουν καλά και επικρατεί χάος στον σύλλογο»!

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x