Κύπελλο Ελλάδας

Οι «κόκκινες γραμμές» του ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού

Οι απαράβατοι όροι που θα θέσει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στη σημερινή σύσκεψη της ΕΠΟ ενόψει του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα «θέλω» του ΠΑΟΚ για τα μέτρα τάξης του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ θα μεταφέρουν οι εκπρόσωποι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, τον «Δικέφαλο του βορρά» θα εκπροσωπήσουν ο αντιπρόεδρος, Μάκης Γκαγκάτσης, μαζί με τους υπεύθυνους για θέματα ασφαλείας, Ηλία Γεροντίδη και Παναγιώτη Πλιάτσικα.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, οι Θεσσαλονικείς θα θέσουν τους δικούς τους απαράβατους όρους σχετική με τη διεξαγωγή του τεχνικού.

Ο πρώτος αφορά των αριθμό των εισιτηρίων, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να μην δέχονται λιγότερα από 20.000, καθώς θεωρούν ότι το Ολυμπαικό Στάδιο πληροί τις προδιαγραφές για την έλευση του συγκεκριμένου αριθμού και από τις δύο ομάδες.

Το επόμενα θέμα που θα συζητήσουν είναι οι προσκλήσεις, ώστε να γίνει δίκαιη μοιρασιά προς τις δύο ομάδες, θέλοντας να αποτρέψουν τυχόν διαρροές προς την πλευρά της ΑΕΚ.

Τέλος, στον ΠΑΟΚ επιθυμούν, όπως είχε συμβεί και στον τελικό του 2014, έτσι και τώρα, οι οπαδοί του να καταλάβουν τις θύρες: 11Β, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21 και 22, που βρίσκονται δηλαδή από τη δεξιά πλευρά των δημοσιογραφικών θεωρείων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x