Ελλάδα

Οι μικροί έδειξαν το δρόμο στην ΑΕΚ

Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, η ΑΕΚ επικράτησε του Πανθρακικού εκτός έδρας με 4-2 για το πρωτάθλημα Κ20 δίνοντας το καλό… παράδειγμα στην ανδρική ομάδα που παίζει αύριο στην Κομοτηνή.

Ποιότητα, αλλά και χαρακτήρα έδειξε η ομάδα Νέων της ΑΕΚ, αφού παρότι βρέθηκε δύο φορές να κυνηγά στο σκορ, επικράτησε 4-2 του Πανθρακικού στο δημοτικό γήπεδο Μεσούνης για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20.

Ο Πανθρακικός προηγήθηκε δύο φορές με τους Σαραντίδη (2’) και Παπαρούνα (22΄) αλλά η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 14’ με τον Ανδρέα Βλαχομήτρο και στο 45’ με τον Αντώνη Κυριαζή. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-3 στο 66’, ενώ το τελικό 2-4 έγινε από τον Χρήστο Αντωνίου στο 75’.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πανθρακικός: Τζελέπης, Δημητριάδης, Φουρκάν, Γεωργακόπουλος, Παντελίδης, Φαρμάκης, Ψάλτης, Κοσμίδης (84’ Μπόζης), Παπαρούνας, Πότσης (66’ Καλαϊτζίδης) Σαραντίδης (74’ Κατσαρός).

ΑΕΚ: Πάντος, Γραμματίκας, Γιαννούτσος, Μαρκοπουλώτης, Κοντοές, Λίτσι (53’ Καρβουνίδης) Γαλανόπουλος, Τζάθας (82’ Ασπρογιάννης) Λίτσι, Κυριαζής, Τσέλιος, Βλαχομήτρος (56’ Αντωνίου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x