Stoiximan Super League

Οι Νικολαΐδης-Γιαννακόπουλος-Ατματσίδης για τον Κλάους Αθανασιάδη (video)

Την περίπτωση του Κλάους Αθανασιάδη -σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο- σχολίασαν οι Νικολαΐδης, Γιαννακόπουλος, Ατματσίδης. Διαβάστε τι είπαν για τον φορ του ΠΑΟΚ στην εκπομπή του Ντέμη στον ΣΠΟΡ FM

Ποδοσφαιροκουβέντα (και) για την περίπτωση του Κλάους Αθανασιάδη έπιασαν οι Ντέμης Νικολαΐδης, Στέλιος Γιαννακόπουλος και Ηλίας Ατματσίδης στην εκπομπή του πρώτου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Με αφορμή την κριτική που δέχεται ο επιθετικός του ΠΑΟΚ και το χθεσινό του γκολ στο ματς με τη Σλόβαν, οι τρεις τους κατέθεσαν την άποψή τους σε αγωνιστικό -και όχι μόνο- επίπεδο.


Αναλυτικά όσα είπαν για τον Κλάους Αθανασιάδη

Νικολαΐδης: «Καταρχάς έβαλε τρομερό γκολ χθες. Παίρνει καλές θέσεις στην περιοχή, είναι μέσα στις φάσεις. Έχω πολύ καλή άποψη για τον Κλάους. Τον συμπαθώ και για έναν λόγο παραπάνω. Ίσως επειδή το έχω ζήσει. Οι οπαδοί μια τον θέλουν, μια όχι. Όλοι έχουν άποψη για τα πάντα, για το αυτοκίνητό του. Ό,τι ονειρεύεται ένας οπαδός του ΠΑΟΚ (σ.σ. να ξεκινήσει από ball boy και να καταλήγει να βάζει γκολ με τη φανέλα του) ο Κλάους το έχει κάνει».

Γιαννακόπουλος: «Είναι πολύ καλός επιθετικός, αλλά στο φύλλο αγώνα πρέπει να αναφέρεται συχνότερα ότι έβαλε αυτός το γκολ. Αυτό είναι το στοιχείο που του λείπει περισσότερο».

Ατματσίδης: «Η δουλειά του σέντερ φορ αυτή είναι. Να βάζει γκολ. Και σε εμάς σκόραρε ο Κωστής που έπαιζε χαφ, 17 γκολ. Έβαζε και ο Τσιάρτας. Αλλά τη διαφορά την κάνει το εύκολο γκολ. Αυτό πρέπει να έχει ο επιθετικός. Αν έβαζε τα εύκολα γκολ με τον Άγιαξ, ο ΠΑΟΚ μπορεί να ήταν τώρα στο Champions League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x