Γενικά

Οι οπαδοί της Χάιντουκ έσπασαν το αυτοκίνητο του Γκέντσογλου

Στο αυτοκίνητο του Γκέντσογλου καθώς και σε άλλων ποδοσφαιριστών της Χάιντουκ ξέσπασαν οι οπαδοί της ομάδας με αφορμή την ήττα από την ουραγό στη βαθμολογία, Ρούντες.

Αντιμέτωποι με το μένος των οπαδών της Χάιντουκ βρίσκονται οι παίκτες της από το Σάββατο το βράδυ μετά την ήττα από την ουραγό της βαθμολογίας, Ρούντες.

Σύμφωνα με τις κροατικές ιστοσελίδες οι οργανωμένοι οπαδοί ξέσπασαν δύο φορές στους ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους και ο δικός μας Σάββας Γκέντσογλου, αρχικά αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και στη συνέχεια την Τρίτη το βράδυ.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, μετά τον αγώνα μερίδα οπαδών πήγε σε πολυκατοικία που διαμένουν οι παίκτες, πέταξε αντικείμενα και έσπασε αυτοκίνητα ποδοσφαιριστών, που ήταν παρκαρισμένα, ενώ φώναζαν συνεχώς υβριστικά συνθήματα.

Ωστόσο, δεν σταμάτησαν εκεί.

Οπαδοί με καλυμμένα τα πρόσωπά τους βρέθηκαν έξω από την πολυκατοικία στην οποία κατοικεί ο Φρανκ Οχάτζα. Άρχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα κατά του 26χρονου άσου, πολλά από αυτά με ρατσιστικό περιεχόμενο, και στη συνέχεια άρχισαν να πετούν αντικείμενα, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιές το αυτοκίνητό του.

Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι η διοίκησης της ομάδας έδωσε άδεια σε παίκτες για να αποφευχθούν τα χειρότερα στο προπονητικό κέντρο. Ο Σάββας Γκέντσογλου είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που πήρε άδεια, από την επομένη του αγώνα με την Ρούντες με διάρκεια μια εβδομάδα. Οι κροατικές ιστοσελίδες υποστηρίζουν ότι τα όσα έγιναν και το τεταμένο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα έχουν προβληματίσει αρκετά τον Έλληνα άσο, ο οποίος κάνει σκέψεις ακόμη και να ζητήσει να αποχωρήσει παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Η αστυνομία την Τετάρτη το μεσημέρι προχώρησε τη σύλληψη ενός 23χρονου, έχοντας πληροφορίες ότι συμμετείχε στις δύο επιθέσεις κατά των παικτών της Χάιντουκ. Ωστόσο, αργότερα τον άφησε ελεύθερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x