Euro 2016

Οι Ουαλοί «εξηγούν» γιατί πανηγύρισαν τον αποκλεισμό της Αγγλίας

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως, οι ποδοσφαιριστές της Ουαλίας ξεκαθάρισαν πως δεν είχαν καμία πρόθεση να πικάρουν τους Άγγλους.

Το βίντεο που βγήκε στην δημοσιότητα και δείχνει τους διεθνείς της Ουαλίας να πανηγυρίζουν έξαλλα τα γκολ της Ισλανδίας κόντρα στην Αγγλία, είναι λογικό –ακόμα και- να παρεξηγηθεί από τους αποκλεισθέντες.

Αφού ηρέμησαν τα πνεύματα, οι μοναδικοί πλέον από την Μεγάλη Βρετανία συνεχιστές στο Euro 2016, ξεκαθάρισαν πως ουδέποτε είχαν σκοπό να τονίσουν τον αποκλεισμό των Άγγλων: «Αν ρωτήσετε την ομάδα ως σύνολο, καθαρά εγωιστικά, είμαστε περήφανοι που παραμένουμε ως –οι μόνοι- Βρετανοί στην διοργάνωση. Το πετύχαμε δίκαια και το ποδόσφαιρο έχει έναν περίεργο τρόπο να σου εξωτερικεύει τα συναισθήματα» δήλωσε ο Κρις Γκάντερ και συνέχισε: «Όμως δεν είχαμε σκοπό να ξεπεράσουμε τα όρια. Χαρήκαμε διότι μία ξεγραμμένη –πριν την διοργάνωση- ομάδα έχει φτάσει στα προημιτελικά. Και αν δεις την πορεία της Ισλανδίας, δεν τρύπωσαν, αλλά πέρασαν από έναν δύσκολο προκριματικό γύρο».

Το ίδιο πιστεύει και ο Νιλ Τέιλορ ο οποίος μάλιστα ταυτίστηκε με τους ποδοσφαιριστές της Ισλανδίας καθώς όπως τόνισε: «Στηρίζουμε τα αουτσάιντερ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x