Ισπανία

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πρότειναν μείωση στους μισθούς τους για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ

Τον θέλουν και το αποδεικνύουν... Οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα πρότειναν μείωση στις αποδοχές τους για να μπορέσει να γίνει η μεταγραφή του Νεϊμάρ.

Πρόθυμοι να ρίξουν τις αποδοχές τους για να μπορέσει η Μπαρτσελόνα να κινηθεί με μεγαλύτερη ευκολία και να πετύχει στην προσπάθεια που θα κάνει –και πάλι- για να αποκτήσει τον Νεϊμάρ είναι οι παίκτες της.

Ο Ζεράρ Πικέ το αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Cadena Ser διευκρινίζοντας ότι πάντα η διοίκηση και οι παίκτες της Μπάρτσα συνεργάζονταν για το καλό της ομάδας.

«Αυτό που προτείναμε στον πρόεδρο ήταν να μειώσουμε τα συμβόλαιά μας διότι γνωρίζουμε ότι υπάρχει και το FFP. Οι σχέσεις μας με τον πρόεδρο ήταν πάντα εξαιρετικές και αυτό που του είπαμε είναι ότι αντί να τον χρεώσουμε από τον πρώτο χρόνο με τους μισθούς μας να το κάνουμε από τον δεύτερο, τον τρίτο ή και τον τέταρτο αν χρειαστεί έτσι ώστε να μπορέσει να έρθει ο Νεϊμάρ, εάν αυτό είναι το πρόβλημα. Πάντα με τη διοίκηση προχωρούσαμε χέρι-χέρι. Εάν μπορούμε να βοηθήσουμε με τον τρόπο αυτό τότε εμείς δεν έχουμε πρόβλημα. Η ομάδα μας απάντησε ότι της ακούγεται καλά αυτό», ανέφερε ο Πικέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x