«Οι παράλογες απαιτήσεις του Μάρκοβιτς χάλασαν τη μεταγραφή του στην Άντερλεχτ»

Το όνομα του Λάζαρ Μάρκοβιτς απασχόλησε έντονα τον ελληνικό Τύπο το καλοκαίρι, καθώς οι ξένοι αρχικά τον έστελναν στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, σύμφωνα με τους Βέλγους, ο Σέρβος μέσος έφτασε πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Άντερλεχτ.

Η ομάδα του Βελγίου, λοιπόν, τα είχε βρει σε όλα με τη Λίβερπουλ για την απόκτησή του, με το κόστος της μεταγραφής του να ανερχόταν στα 3,25 εκατ. ευρώ και τους «κόκκινους» να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης ύψους 50%. Αλλά, το deal φαίνεται πως χάλασε από τον ίδιο τον Μάρκοβιτς.

Η Άντερλεχτ πρότεινε στον 24χρονο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με ετήσιες αποδοχές στα 2 εκατ. ευρώ. Ο Μάρκοβιτς, όμως, ζήτησε 3 εκατ. (την ώρα που το συμβόλαιό του στη Λίβερπουλ είναι ύψους 2,5 εκατ.), με αποτέλεσμα οι Βέλγοι να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

Πάντως, ο 24χρονος Σέρβος κάθε άλλο παρά… απογοητευμένος θα πρέπει να είναι με αυτή την εξέλιξη, καθώς θα συνεχίσει να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα των «κόκκινων», λαμβάνοντας 40.000 ευρώ κάθε εβδομάδα, βάσει συμβολαίου!

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ