Βέλγιο

«Οι παράλογες απαιτήσεις του Μάρκοβιτς χάλασαν τη μεταγραφή του στην Άντερλεχτ»

Αν και ακούστηκε για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, στην πραγματικότητα ο Λάζαρ Μάρκοβιτς έφτασε μία «ανάσα» από την Άντερλεχτ, αλλά οι παράλογες απαιτήσεις του χάλασαν την επιστροφή του.

Το όνομα του Λάζαρ Μάρκοβιτς απασχόλησε έντονα τον ελληνικό Τύπο το καλοκαίρι, καθώς οι ξένοι αρχικά τον έστελναν στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, σύμφωνα με τους Βέλγους, ο Σέρβος μέσος έφτασε πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Άντερλεχτ.

Η ομάδα του Βελγίου, λοιπόν, τα είχε βρει σε όλα με τη Λίβερπουλ για την απόκτησή του, με το κόστος της μεταγραφής του να ανερχόταν στα 3,25 εκατ. ευρώ και τους «κόκκινους» να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης ύψους 50%. Αλλά, το deal φαίνεται πως χάλασε από τον ίδιο τον Μάρκοβιτς.

Η Άντερλεχτ πρότεινε στον 24χρονο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με ετήσιες αποδοχές στα 2 εκατ. ευρώ. Ο Μάρκοβιτς, όμως, ζήτησε 3 εκατ. (την ώρα που το συμβόλαιό του στη Λίβερπουλ είναι ύψους 2,5 εκατ.), με αποτέλεσμα οι Βέλγοι να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

Πάντως, ο 24χρονος Σέρβος κάθε άλλο παρά… απογοητευμένος θα πρέπει να είναι με αυτή την εξέλιξη, καθώς θα συνεχίσει να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα των «κόκκινων», λαμβάνοντας 40.000 ευρώ κάθε εβδομάδα, βάσει συμβολαίου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x