Ιταλία

Οι πιθανοί αντικαταστάτες του Μαντσίνι στην Ίντερ

Στην Ιταλία έχουν αναπτυχθεί φήμες πως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θα αποχωρήσει σύντομα από την Ίντερ και ήδη οι «νερατζούρι» ψάχνουν τους επίδοξους αντικαταστάτες του.

Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται για τον πάγκο της Ίντερ τον τελευταίο καιρό, καθώς οι σχέσεις του Ρομπέρτο Μαντσίνι με τη διοίκηση του συλλόγου δεν είναι οι καλύτερες δυνατές.

Πάμε να δούμε επτά πιθανούς προπονητές που θα μπορούσαν να έρθουν στο «Τζουζέπε Μεάτσα», σε περίπτωση που ο Ιταλός τεχνικός αποτελέσει παρελθόν από το σύλλογο.

Λεονάρντο

Ο 46χρονος προπονητής είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ίντερ, αν ο Μαντσίνι αποφασίσει να φύγει, ειδικά αν αυτό αφορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αντρέ Βίλας-Μπόας

Είναι παλιός γνώριμος με την ιταλική ομάδα, καθώς αποτέλεσε βοηθό προπονητή του Ζοσέ Μουρίνιο στους «νερατζούρι» τη σεζόν 2008/09 και οι ιθύνοντες της ομάδας σκέφτονται να ξανασυνεργαστούν μαζί του. Κυκλοφορεί ελεύθερος, ένα χρόνο μετά το πέρασμα του από τη Ζενίτ.

Τσέζαρε Πραντέλι

Ο παλιός προπονητής της εθνικής Ιταλίας ψάχνει εναγωνίως να αποκαταστήσει τη φήμη του μετά από την αποτυχημένη θητεία του στη Γαλατάσαραϊ και η Ίντερ μπορεί να επαναφέρει την καριέρα του στο σωστό δρόμο.


Μαρσέλο Μπιέλσα


Ο Μάσιμο Μοράτι του είχε προτείνει τη θέση του προπονητή της Ίντερ το 2011, αλλά τότε ο Αργεντινός κόουτς είχε αποφασίσει να πάει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Παρόλο που ο Μπιέλσα δεν είναι και ο πιο «εύκολος» χαρακτήρας, η ομάδα του Μιλάνου έχει εξαιρετική άποψη για αυτόν.

Ντιεγκο Σιμεονε

Ίσως η πιο δύσκολη περίπτωση. Παρόλα αυτά ο «Τσόλο» έχει δώσει την υπόσχεση του στον παλιό παίκτη της ομάδας και συμπατριώτη του, Χαβιέ Ζανέτι, ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει στο «Τζουζέπε Μεάτσα». Αυτό το γεγονός έχει «φουντώσει» τις φήμες στην Ιταλία που τον θέλουν να επιστρέφει στο σύλλογο, αυτή τη φορά ως προπονητής.

Φάμπιο Καπέλο

Η Ίντερ έχει προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν να τον φέρει στο Μιλάνο. Στην χώρα του έχει αναπτυχθεί η φημολογία πως ο 70χρονος τεχνικός θέλει να επιστρέψει στους πάγκους, κάτι που δεν αφήνει αδιάφορους τους ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας.

Φρανκ Ντε Μπουρ

Ο Ολλανδός τεχνικός αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και φημίζεται για την ικανότητα του να αναδεικνύει νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, κάτι που φαίνεται να «συγκινεί» την καινούρια διοίκηση των «νερατζούρι».

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x