Copa America

Οι προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για το Βραζιλία-Αργεντινή στο Copa America

Το Κόπα Αμέρικα μπήκε στην τελική 4άδα, ο ημιτελικός που περιμέναμε είναι πλέον γεγονός και αυτό που αναμένουμε είναι φυσικά το σφύριγμα για την έναρξη της μεγάλης μάχης.

Έγραψα στην τελευταία έκδοση της Kingbet πως άξιζε κάποιος, ο οποίος δεν έχει ακολουθήσει μακροπρόθεσμο ποντάρισμα από το ξεκίνημα του Κόπα Αμέρικα ή πριν την έναρξή του, να κυνηγήσει την κατάκτηση του τροπαίου από την Αργεντινή.

Στο σκεπτικό μου είχα αναλύσει για ποιο λόγο το πίστευα αυτό. Τώρα, με την Ουρουγουάη να έχει αποκλειστεί από το Περού, η Αργεντινή πέρασε στην 2η θέση της λίστας των φαβορί, πίσω από την Βραζιλία, με την απόδοσή της να είναι λίγο πιο χαμηλά απ’ ότι προσφέρεται τώρα το διπλό επί της Βραζιλίας.

Τώρα πλέον είναι στην κρίση του καθενός τι θέλει να ακολουθήσει. Πρόκειται για δύο ομάδες, οι οποίες είναι γνωστές σε όλους και δεν χωρά σε αυτή την αναμέτρηση σκέψη για παρουσίαση κάποιου δεδομένου το οποίο διαφεύγει από κάποιον από εμάς.

Το αν κάποιος πλέον θέλει να ποντάρει στη νίκη της Αργεντινής ή στην κατάκτηση του τροπαίου, δείχνει να είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο footballbet.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x