Europa League

Οι πρώτες δοκιμές του Λουτσέσκου ενόψει Τσέλσι

Φανέλα βασικού διεκδικεί ο Ακπόμ, αφού δύσκολα θα ρισκάρει ο Πρίγιοβιτς. Επιστρέφουν Πέλκας και Λημνιός, θέση διεκδικεί ο Βέρνμπλουμ.

Στους ρυθμούς του αγώνα της Πέμπτης (20/9, 19:55) με την Τσέλσι στην Τούμπα, στην πρεμιέρα του Europa League, κινούνται άπαντες στον ΠΑΟΚ. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου είδε τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ωστόσο, το πιθανότερο είναι να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του Σέρβου επιθετικού, προκειμένου να τον έχει απόλυτα έτοιμο για το κυριακάτικο ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού για πρώτη φορά στον Τσούμπα Ακπόμ, προτιμώντας τον Άγγλο επιθετικό από τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο ματς με τον ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή τόσο του Πέλκα, όσο και του Λημνιού, ενώ με δεδομένη την καλή του εικόνα στο παιχνίδι του Ηρακλείου, αλλά και την κακή του Κάνιας, είναι πιθανό να αγωνιστεί από την αρχή ο Βέρνμπλουμ.

Τέλος, θα υπάρξει σίγουρα μια αλλαγή στην τετράδα της άμυνας, αφού δεν υπολογίζεται λόγω τιμωρίας ο Λέο Μάτος. Μια πρώτη σκέψη είναι να «μετακομίσει» στο δεξί άκρο ο Βιερίνια και τη θέση του στο αριστερό να πάρει ο Τόσκα. Τα πάντα, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή (19/9) τελευταία προπόνηση του «δικεφάλου του Βορρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x