Stoiximan Super League

Οι σκέψεις του Βούλιτς για Κέρκυρα

Ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα του Απόλλωνα για το ματς με τη Κέρκυρα σε σχέση με αυτό με τον Λεβαδειακό σκέφτεται να κάνει ο Ζόραν Βούλιτς. Πολύ δύσκολα προλαβαίνει ο Ανιέτε!

Τις σκέψεις του για την ενδεκάδα κόντρα στην Κέρκυρα φανερώνει ολοένα και περισσότερο σε κάθε προπόνηση που περνάει ο Ζόραν Βούλιτς.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης προσανατολίζεται να κάνει ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα στο ερχόμενας ματς με την Κέρκυρα σε σχέση με το προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο Κιταμπάλα έχει το προβάδισμα (σε σχέση με τον Καστιγέχος) να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, παρότι δεν είναι έτοιμος να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο.

Ο Κύργιας διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα από τον Μπιτζιμίν, ενώ παίζεται μία ακόμη στον άξονα ανάμεσα στον Χουάρες και τον Κονέ. Εκεί, θα παραμείνει ο Παπάζογλου ως αμυντικός μέσος, ενώ στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής φαίνεται πως θα είναι ξανά οι Μάατσεν, Αλμπάνης. Ο Μενδρινός προσανατολίζεται να αγωνιστεί ως δεκάρι.

Όσον αφορά τον Ανιέτε, γι ακόμη μια προπόνηση δεν συμμετείχε σε φουλ ρυθμούς και πλέον μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει το ματς της Κυριακής.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης οι ποδοσφαιριστές γευμάτισαν σε ταβέρνα στη Φυλή, πληρώνοντας τον λογαριασμό από τα πρόστιμα που κατά καιρούς έχουν επιβληθεί για τις κακές τους εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x