Stoiximan Super League

Οι σκέψεις του Παναθηναϊκού για την επίθεση

Το μέλλον του Μακέντα κρίνει τις υπόλοιπες κινήσεις.

Η πώληση του Φεντερίκο Μακέντα είναι εξαιρετικά πιθανή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα τον παραχωρήσει… όσο-όσο. Ήδη η πλευρά του Ιταλού φορ ψάχνεται στο εξωτερικό και από τις προτάσεις που θα φέρει θα εξαρτηθεί το μέλλον του στην ομάδα, αλλά και το πώς θα κινηθούν οι «πράσινοι» για την επιθετική τους γραμμή.

Σε περίπτωση αποχώρησης του 29χρονου άσου, ο Γιώργος Δώνης θα ήθελε να αποκτηθεί ένας επιθετικός έτοιμος να προσφέρει άμεσα, πέραν του Καρλίτος που λογίζεται ως βασικός στα πλάνα για τη νέα σεζόν. Στο ρόστερ υπάρχουν οι Περέα και Καμπετσής που είναι πολύ εξελίξιμοι, αλλά ιδανικά ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα προτιμούσε να έχει ως λύση έναν πιο έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Πάντως λόγω και των νέων οικονομικών δεδομένων δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μην γίνει κίνηση φορ και να πορευτεί ο Παναθηναϊκός με «κολώνα» τον Καρλίτος και τους Περέα και Καμπετσή συμπληρωματικούς.

Πριν από οποιαδήποτε απόφαση για τα μεταγραφικά θα ξεκαθαρίσει οριστικά και η κατάσταση με τον προπονητή. Η παραμονή του Γιώργου Δώνη είναι το επικρατέστερο σενάριο, η διοίκηση δεν έχει δείξει διάθεση αντικατάστασής του, αλλά πριν τη συζήτηση που θα γίνει ανάμεσά τους όταν η κατάσταση με τον κορωνοϊό μπει οριστικά σε ύφεση θα κρίνει και τις υπόλοιπες εξελίξεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x