Γενικά

Οι σπουδαστές του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ αποτίουν φόρο τιμής στη Σαπεκοένσε

Με έναν ξεχωριστό τρόπο οι σπουδαστές του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ, αποχαιρέτησαν τα θύματα της τραγωδίας της Σαπεκοένσε...

Τα θύματα της τραγωδίας της Σαπεκοένσε αποχαιρέτησαν με έναν ξεχωριστό τρόπο οι σπουδαστές του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ.

Οι σπουδαστές της κορυφαίας σχολής αθλητικής δημοσιογραφίας, έστειλαν το δικό τους μήνυμα από την Καλλιθέα ως το Τσαπέκο, γράφοντας #forcachape.

Αναλυτικά το κείμενο που δημοσίευσαν

«Όταν χάνονται ανθρώπινες ζωές, τα λόγια περισσεύουν. Χάνουν την όποια ιδιότητά τους. Η περίπτωση της τραγωδίας που βίωσε η ομάδα της Τσαπεκοένσε δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Σαν άλλη Τορίνο, σαν άλλη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σαν άλλη μία ποδοσφαιρική "οικογένεια" που είδε τα παιδιά της να χάνονται, η "Τσάπε" μπήκε στη λίστα με τα πιο δραματικά γεγονότα της ιστορίας του αθλητισμού. Κι αν αυτά έγιναν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, μια ματιά στην φωτογραφία του μικρού θλιμμένου οπαδού στο άδειο γήπεδο της ομάδας αρκεί για να προκαλέσει ρίγος.

Απ' τις αίθουσες λοιπόν του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ στην Καλλιθέα, προσπαθούμε να στείλουμε το συλλυπητήριο μήνυμά μας στους "βουβούς" διαδρόμους του "Αρένα Κοντά". Δεν μπορεί να φέρει πίσω τους αδικοχαμένους ήρωες του Τσαπέκο, όμως αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής προς αυτούς, αλλά και προς τους οπαδούς της ομάδας που μπήκε στις καρδιές όλων μας. Forca Chape λοιπόν!

Οι σπουδαστές του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x