Ελλάδα

Οι συναντήσεις του Φαν Σιπ με τους υπόλοιπους προπονητές και τους τεχνικούς διευθυντές

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιον Φαν Σιπ, συναντήθηκε με τους προπονητές των «μικρότερων» Εθνικών ομάδων, ενώ έγινε σύσκεψη με τους τεχνικούς διευθυντές της γαλανόλευκης.

Οι συναντήσεις των «γαλανόλευκων» τεχνικών τιμ και η δραστηριότητα του Φαν Σιπ.

Οι προπονητές των «μικρότερων» Εθνικών Ομάδων συναντήθηκαν με τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιον Φαν Σιπ προκειμένου να τεθεί σε νέα βάση το οργανωτικό πλάνο λειτουργίας τους και να καθοριστεί το πλαίσιο συνεργασίας των προπονητών.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη σύσκεψη που «έσπασε» σε δύο μέρη. Στο πρώτο έδωσε το «παρών» ο ένας εκ των τεχνικών διευθυντών, Κώστας Κωνσταντινίδης, ο οποίος συναντήθηκε με τον προπονητή της Κ21 Γιάννη Γκούμα, της Κ19 Νίκο Κεχαγιά, της Κ17 Τάσο Θέο, της Κ15 Μάρκο Δήμο, καθώς και τον συντονιστή των τμημάτων υποδομής, Θόδωρο Ελευθεριάδη. Παρόντες ήταν επίσης από την Επιτροπή Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ οι κκ Κ. Βρακάς και Τ. Παπαχρήστος.

Στη συνέχεια πήραν μέρος στη σύσκεψη ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών, Τάκης Φύσσας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιον Φαν Σιπ και ο συνεργάτης του, Μιχάλης Βαλκάνης. Ο Ολλαδνός τεχνικός είχε πρώτη γνωριμία με τους προπονητές των «μικρότερων» Εθνικών Ομάδων και μία αρχική κουβέντα για το πώς θα δομηθεί το πλάνο συνεργασίας του τιμ της Εθνικής Ανδρών με τους υπόλοιπους ομοσπονδιακούς προπονητές. Συμφωνήθηκε να υπάρξουν σύντομα και άλλες συναντήσεις, ώστε να τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα των τμημάτων και να παρθούν οριστικές αποφάσεις για τον τρόπο λειτουργίας τους και τη συνεργασία μεταξύ των μελών τους.

Την Πέμπτη 22/08 οι κκ Κώστας Κωνσταντινίδης, Τάκης Φύσσας, Γιόν Φαν Σιπ και Μιχάλης Βαλκάνης παρακολούθησαν την προπόνηση και το εσωτερικό διπλό του α’ γκρουπ της Κ15, ενώ κάτι ανάλογο έχει προγραμματιστεί και για το β’ γκρουπ, την Παρασκευή 23/8.

Για το Σαββατοκύριακο 24, 25/08, το πρόγραμμα του Ολλανδού ομοσπονδιακού τεχνικού και των συνεργατών του περιλαμβάνει την παρακολούθηση αγώνων της πρεμιέρας της Super League 1, αυτόν του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο 24/8 (21:30)και δύο ακόμη αγώνες της επιλογής του Γιόν Φαν Σιπ την Κυριακή 25/08.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x