Stoiximan Super League

Οι συνήθειες του Κάναντι και οι Έλληνες σκόρερ

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο Νταμίρ Κάναντι δεν αλλάζει συνήθειες σε ό,τι αφορά τα φιλικά προετοιμασίας.

Πολλοί είχαν βιαστεί να τον φέρουν προ της εξόδου εν μέσω των φιλικών προετοιμασίας και πριν καν ο Ατρόμητος δώσει το πρώτο του επίσημο ματς.

Ο λόγος για τον Νταμίρ Κάναντι, που την περσινή σεζόν ήταν (αν όχι ο καλύτερος) από τους πιο επιτυχημένους τεχνικούς στη Super League, οδηγώντας στα 3/4 του πρωταθλήματος τον Ατρόμητο στις πρώτες θέσεις και τελικά να τον φτάνει στα προκριματικά του Europa League.

Αποστολή στην Αυστρία: Παύλος Κουστέρης

Έτσι, λοιπόν, ο Νταμίρ Κάναντι δεν πρόκειται να αλλάξει τις δικές του συνήθειες αναφορικά με τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα του μέχρι το πρώτο επίσημο στις 26 Ιουλίου κόντρα στην Ντιναμό Μπρεστ.

Ο Αυστριακός τεχνικός σε αντίθεση με ό,τι κάνει η συντριπτική πλειοψηφία των προπονητών, στα φιλικά της ομάδας του, ούτε αλλάζει ολόκληρες ενδεκάδες από το ένα ημίχρονο στο άλλο, ούτε γενικότερα πραγματοποιεί πολλές αλλαγές προσώπων στη διάρκεια ενός 90λέπτου.

Δείτε τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν στα περσινά φιλικά:

Με Λαμία (ήττα 2-1 στο Περιστέρι): Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Χατζηϊσαίας, Μάντσον, Κατράνης, Κιβρακίδης, Ούμπιντες, Βασιλακάκης,Ντάουντα, Μανούσος, Βασιλείου. Έπαιξαν και οι Ντιγκινί, Λαζαρίδης.

Με Αστέρα Τρίπολης (ήττα 6-1 στην Τρίπολη: Θεοδωράκης, Ζησόπουλος, Μάντσον, Στρουγκής, Γιαννούλης, Νάτσος, Λαζαρίδης, Κυριακίδης, Πλατέλλας, Μενσά, Ντιγκινί. Αγωνίστηκαν και οι Μπαστακός, Τσατσόπουλος.

Με Ολυμπιακό (νίκη 1-0 στο Περιστέρι): Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Μάντσον, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Κυριακίδης, Βασιλακάκης, Ούμπιντες, Μανούσος, Ντάουντα. Αγωνίστηκαν και οι: Ντιγκινί, Λαζαρίδης, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Νάστος και Μενσά

Με Πανιώνιο (ήττα 6-2 στο Περιστέρι): Μίρκοβιτς, Ούμπιδες (65' Βασιλείου), Καρασαλίδης, Ντάουντα (66' Μενσά), Μανούσος (67' Λαζαριδης), Κυριακίδης, Ντιγκινί (65' Πλατέλλας), Μάντσον (λ.τ. 39' Νάτσος), Γιαννούλης (82' Στρούγγης), Ζησόπουλος

Αυτό φαίνεται ότι θα κάνει και στα φετινά φιλικά προετοιμασίας.

Μέχρι στιγμής έχει δώσει δύο αναμετρήσεις κόντρα στην Ντόρνμπιρν (νίκη με 2-0) και την Αούστρια Λουστενάου (νίκη με 2-1) και η λογική είναι ανάλογη.

Με Ντόρνμπιρν: Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Νάτσος, Χατζηϊσαίας, Στρούγγης, Ούμπιδες, Ενσικουλού, Μάντσον, Βασιλακάκης, Μανούσος, Κωτσόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Θεοδωράκης, Ίμερι και Λαζαρίδης.





Με Αούστρια Λουστενάου: Μίρκοβιτς – Σάκιτς, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης – Νταβιώτης, Γαρουφαλιάς, Μπουσουλάτζιτς, Μπρούνο – Κουλούρης, Μούγιακιτς

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μέγερι, Χατζηϊσαίας και Λαζαρίδης




Μάλιστα, από τα αξιοσημείωτα των δύο πρώτων φιλικών είναι το γεγονός ότι τα τέσσερα γκολ τα έχουν πετύχει τέσσερις διαφορετικοί Έλληνες. Ο λόγος για τους Στρούγγη, Κωτσόπουλο, Κουλούρη και Ρισβάνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x