Stoiximan Super League

Οι τιμές των εισιτηρίων για το ματς της ΑΕΚ στη Ριζούπολη – Ανοίγει το εκδοτήριο στο ΟΑΚΑ!

Εφόσον επιτραπεί η μεμονωμένη μετακίνηση στο ματς απέναντι στον Απόλλωνα, όπου η ΑΕΚ θα σηκώσει την κούπα, τότε θα ανοίξει και το εκδοτήριο του ΟΑΚΑ για εισιτήρια.

Έπειτα και από την απόρριψη της έφεσης του ΠΑΟΚ και στο διαιτητικό η ΑΕΚ πρόκειται να σηκώσει και επίσημα την κούπα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά το τέλος του ματς στην έδρα του Απόλλωνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως για το παιχνίδι της Ριζούπολης θα επιτραπεί η μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών, κάτι που σημαίνει πως οι οπαδοί της Ένωσης θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια. Μάλιστα αναμένεται αύριο το πρωί για την διευκόλυνση των κιτρινόμαυρων η «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ανοίξει το εκδοτήριο του ΟΑΚΑ στον σταθμό «Ειρήνη» (10 το πρωί με 17.00) και να πουλήσει και από εκεί τα εισιτήριά της. Οι τιμές πρόκειται να είναι στα 10-15 και 20 ευρώ και κάθε άτομα μπορεί να αγοράσει μέχρι πέντε εισιτήρια.

Επειδή η ζήτηση θα είναι τεράστια θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως δεν θα έχουν περισσέψει εισιτήρια ώστε να διατεθούν το Σάββατο έξω από το γήπεδο. Συνεπώς, το γήπεδο της Ριζούπολης θα μπορούν να το προσεγγίσουν μόνο όσοι θα έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο αφού τα μέτρα ασφαλείας θα είναι για ακόμη μία φορά δρακόντεια.

Από την Παρασκευή αναμένεται να ακολουθήσει και ο καθιερωμένος «βομβαρδισμός» μηνυμάτων στα social Media από τους ανθρώπους της ΑΕΚ προς του οπαδούς της ομάδας ώστε για ακόμη μια φορά να μη συμβεί το παραμικρό που θα θέσει σε κίνδυνο την ομάδα, να μην μπει κανένας στο γήπεδο μετά το τέλος κάτι που τηρήθηκε και στο ματς-γιορτή με τον Λεβαδειακό και να υπάρξει και σεβασμός στο γήπεδο του Απόλλωνα που θα τους φιλοξενήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x