sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Οι χειρότερες μεταγραφές της Πρέμιερ Λιγκ!

Κάποιοι κόστισαν πολλά εκατομμύρια και… δεν έχουν «κολλήσει». Άλλοι απλά πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Δείτε τα χειρότερα καλοκαιρινά deal στην Πρέμιερ Λιγκ. Και ναι στη λίστα είναι παίκτες «μεγάλων».

Το πρώτο μισό... και βάλε της σεζόν έχει ήδη φύγει στην Πρέμιερ Λιγκ και οι Άγγλοι απονέμουν τα… Χρυσά Βατόμουρα!

Η Dailymail, λοιπόν, «βρήκε» τις χειρότερες μεταγραφές της φετινής χρονιάς. Είτε γιατί τα υπέρογκα ποσά που δόθηκαν για ορισμένους παίκτες δεν δικαιώθηκαν στο χορτάρι, είτε γιατί άλλοι πέρασαν και δεν ακούμπησαν από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Έγινε ντόρος για το θρυλικό «7» που πήρε. Η Γιουνάιτεντ δόξεψε πάνω από 30 εκατ. ευρώ για τον Μέμφις Ντεπάι το περασμένο καλοκαίρι. Ξεκίνησε «ζεστός», αλλά πλέον... δεν βλέπεται. Με μόλις δύο γκολ (και άλλα τρία στο Champions League) και κακές εμφανίσεις, έχει πάψει ο κόσμος ν' ασχολείται μαζί του. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Λουίς Φαν Χάαλ που πλέον τον έχει σταθερά στον πάγκο κι απλώς του δίνει «τζούρες» απ' τα παιχνίδια.
inner

Ο τίγρης που έγινε... γατάκι. Δυστυχώς ο παικταράς που θαυμάζαμε στην Ατλέτικο δεν είναι πια ο ίδιος. Πριν λίγους μήνες η Τσέλσι απέκτησε τον Φαλκάο (δανεικό με οψιόν), πίστεψε πως βρήκε τον killer που ήθελε, αλλά μάταια. Λίγες εμφανίσεις, νέος σοβαρός τραυματισμός, ένα γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, εκτός λίστας Champions League (με τον Πάτο να του παίρνει τη θέση).
inner

Η Νιούκαστλ απέκτησε τον Φλοριάν Τοβέν έναντι περίπου 16 εκατ. ευρώ. Απολογισμός; Πεταμένα λεφτά... 13 συμμετοχές, μόλις 3 ως βασικός και επιστροφή ύστερα από έξι μήνες ξανά στην Γαλλία για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος δεν έπιασε στις καρακάξες.
inner

Από την Πορτογαλία και την Μπράγκα, στην Αγγλία και τη Σουόνσι. Οι κύκνοι απέκτησαν τον Έντερ, προσφέροντας περίπου 8 εκατ. ευρώ, αλλά σίγουρα θα... κλαίνε για τα χρήματα στον ουαλικό σύλλογο. Ύστερα από μισή σεζόν, από 17 εμφανίσεις, όπου δεν πέτυχε καν γκολ, ο Ίβηρας άσος έφυγε κακήν-κακώς από τη Σουόνσι και παραχωρήθηκε δανεικός στη Λιλ.
inner

Τον περασμένο Ιούλιο, η Λίβερπουλ τίναξε την μπάνκα για να κάνει δικό της τον Μπεντέκε, έναντι περίπου 40 εκατ. ευρώ. Μέχρι τώρα έχει επτά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (σε 28 συμμετοχές), αλλά ο Κλοπ δεν τον πιστεύει ιδιαίτερα. Εξ' ου μία παίζει και μία όχι. Και δεν είναι η πρώτη φορά που οι κόκκινοι σκορπούν «βιαστικά» τόσα πολλά εκατομμύρια...
inner

Αυτός κι αν πήγε με περγαμηνές στην Τσέλσι από την Μπαρτσελόνα. Στις πρώτες του εμφανίσεις, όλοι μιλούσαν για το φοβερό deal που έκανε ο Μουρίνιο με τον Πέδρο. Τώρα πια, ουδείς αναφέρεται στο πρόσωπό του, αφού η παρουσία του στα αγγλικά γήπεδα δεν δικαιώνει εκείνους τους διθυράμβους. Κοντά στα 23 εκατ. ευρώ κόστισε η μεταγραφή του, ενώ σίγουρα ο Καταλανός εξτρέμ έχει επηρεαστεί και από τη γενικά τραγική πορεία των Λονδρέζων...
inner

Όλα είναι παραμυθένια στη Λέστερ. Πάει για το μεγάλο έπος με την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, έχει αναδείξει ένα κάρο παίκτες που έχουν πλέον εκτινάξει την αξία τους, αλλά υπάρχει και μια περίπτωση που δεν «έδεσε». Το καλοκαίρι οι αλεπούδες απέκτησαν για σχεδόν 8 εκατ. ευρώ τον Γιόαν Μπεναλουάν, αλλά ο Τυνήσιος έγραψε μόνο 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μοιραία δόθηκε δανεικός στη Φιορεντίνα προ ημερών.
inner

Πριν περίπου 7 μήνες, η Σάντερλαντ τον απέκτησε από τη Λίβερπουλ με κάτι παραπάνω από 10 εκατ. ευρώ! Ούτε το... μισό δεν έχει δικαιώσει ο Φάμπιο Μπορίνι, με τον 24χρονο Ιταλό φορ να μετρά 2 γκολ και να μην δείχνει ικανός να σώσει τις μαυρόγατες.
inner

Όταν δίνεις σχεδόν 40 εκατ. ευρώ για κεντρικό αμυντικό, περιμένεις απ' αυτόν να είναι ογκόλιθος πίσω. Σύμφωνα με τους Άγγλους, ο Νικολάς Οταμέντι μόνο τέτοιος δεν έχει παρουσιαστεί στους πρώτους του μήνες στη Μάντσεστερ Σίτι και πάντα ο Κομπανί είναι αυτός που προσπαθεί (κυρίως) να βγάλει το φίδι από την τρύπα.
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x