Stoiximan Super League

Οικονομίδης στον ΣΠΟΡ FM: «Τώρα θα δούμε το κάτι παραπάνω»

Στους στόχους του Πανιωνίου μετά το «προσπέρασμα» του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο αναφέρθηκε ο Γιάννης Οικονομίδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος χρειάζεται να παραμείνει ο Πανιώνιος, όπως δήλωσε ο Γιάννης Οικονομίδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη νίκη (0-3) επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Ο νεαρός χαφ υπογράμμισε ότι τώρα καλείται η ομάδα του να παίξει καλύτερα, ώστε πρώτα από όλα να πετύχει τον στόχο της παραμονής και στη συνέχεια να κοιτάξει ό,τι καλύτερο στην πορεία της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Οικονομίδης στην εκπομπή του Δημήτρη Τσακίρη

Για τη νίκη του Πανιωνίου επί του Παναιτωλικού: «Δεν ήταν όσο εύκολη φάνηκε στο τέλος, επειδή και από την αρχή είχαμε την πίεση ότι ήταν ένα παιχνίδι πως πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Πήγαμε το ματς εκεί που θέλαμε, και πετύχαμε δύο γκολ στο τέλος».

Για την καριέρα του ως τώρα: «Ξεκίνησα από τις Ακαδημίες της Ηλιούπολης και ήρθα στη συνέχεια τις Ακαδημίες του Πανιωνίου. Το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου πως βρίσκομαι σε μία οικογένεια, κάτι που νιώθουν και όλοι όσοι έρχονται στην ομάδα».

Για τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται: «Στον Πανιώνιο έπαιζα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και κάποιες φορές παίζω στη γραμμή. Μου ταιριάζει περισσότερο στον άξονα. Θεωρώ ότι μου έδωσε πολύ ψυχολογία το παιχνίδι του Κυπέλλου, στο οποίο σκόραρα και είχα και μία ασίστ απέναντι στον Βόλο. Με εμπιστεύτηκε ο προπονητής στο παιχνίδι με τον Άρη, ένιωσα τη στήριξη της ομάδας και είχα μία επιπλέον σιγουριά για τον εαυτό μου. Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να γίνομαι καλύτερος και να έχει θετικά αποτελέσματα η ομάδα».

Για τους στόχους του Πανιωνίου: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και χρειάζεται να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, ώστε στο τέλος να πετύχουμε εμείς τον στόχο μας. Σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να δουλέψεις με τον εαυτό σου για να μπορέσεις να αποδείξεις ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχεις κάποιες αμφιβολίες, όμως όλα είναι αποτέλεσμα δουλειές. Μέχρι και χθες ο μόνος στόχος που είχαμε είναι το ματς με τον Παναιτωλικό. Τώρα μπορούμε να δούμε το κάτι παραπάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x