Stoiximan Super League

Οιωνός τίτλου για ΠΑΟΚ!

Τη χρονιά που είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα είχαν ανάλογη εκκίνηση οι Θεσσαλονικείς. Δείτε τα υπόλοιπα «ασπρόμαυρα» στατιστικά.

Μόνο δύο φορές στην ιστορία του έχει ξεκινήσει τόσο καλά ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έκανε το «4 στα 4» στο πρωτάθλημα μετά την επικράτηση με σκορ 2-0 επί της ΑΕΚ.

Η πρώτη ήταν τη σεζόν 1984/85, όταν και κατέκτησε τον τίτλο, και άλλη την αγωνιστική περίοδο 1972/73 που τον έχασε στις λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, τη σεζόν 1984/5 η ομάδα του Βάλτερ Σκότσικ είχε κάνει εκκίνηση νικώντας τον Απόλλωνα με 3-1 (εκτός), τον Άρη με 2-0 (εντός), τον Εθνικό με 2-1 (εκτός) και τον Ολυμπιακό με 1-0 (εντός).

Μάλιστα, το τότε ντέρμπι με έμοιαζε με το χθεσινό, καθώς οι Πειραιώτες πήγαιναν στην Τούμπα και εκείνοι με «3 στα 3».

Η «Ένωση», από την πλευρά του, έσπασε το προ 34ετίας σερί του με το 2-2 στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 5η αγωνιστική.

Το 1972/73, ο μεγάλος ΠΑΟΚ τους Λες Σάνον με τους Κούδα, Παρίδη, Ασλανίδη, Τερζανίδη νίκησε στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του την Ομόνοια Λευκωσίας με 3-1, τα Τρίκαλα με 1-0 και τον Φωστήρα με 3-0 μέχρι να του βάλει… φρένο το Αιγάλεω (2-2).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», παράλληλα, έβαλε τέλος και στο εκτός έδρας αήττητο σερί της ΑΕΚ, η οποία είχε οκτώ νίκες και πέντε ισοπαλίες μακριά από το ΟΑΚΑ, αφότου έχασε 2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, την 1η Οκτωβρίου 2017.

Πηγή: SportDay

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x