Ενέκρινε η UEFA την δήλωση της Μπάγερν Μονάχου για τον Τομ Στάρκε, που επέστρεψε στην ενεργό δράση, για να καλύψει το κενό του μακροχρόνια τραυματία και νούμερο 1 κάτω από τα γκολπόστ των Βαυαρών, Μάνουελ Νόιερ, που θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους στις αρχές του 2018.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας, μετά τον τραυματισμό του διεθνούς Γερμανού τερματοφύλακα στο αριστερό πόδι, έμειναν με δυο τερματοφύλακες, τους Ούλραϊχ και τον νεαρό Φριχτλ. Κάπως έτσι, κατάφεραν να πάρουν ειδική άδεια από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για να δηλώσουν και έναν τρίτο πορτιέρε, που θα καλύψει το κενό του 31χρονου γκολκίπερ.

Εξάλλου βάσει σχετικού κανονισμού της UEFA, στην περίπτωση που ένας τερματοφύλακας, απουσιάσει από την ενεργό δράση για περισσότερο από τριάντα μέρες, εξαιτίας τραυματισμού ή ασθένειας και η ομάδα του δεν έχει τουλάχιστον δυο παίκτες της κατηγορίας Α’ στην συγκεκριμένη θέση, τότε έχει το δικαίωμα να αποκτήσει έναν γκολκίπερ στην θέση του μακροχρόνιου απόντος.

Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ