Europa League

Οκάν Μπουρούκ: «Η Μπασακσεχίρ θα κάνει την Ρόμα να υποφέρει»

Τις αδυναμίες της Ρόμα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί στην αποψινή αναμέτρηση η Μπασακσεχίρ για τον 10ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, σύμφωνα με τον Οκάν Μπουρούκ.

Για την αποψινή αναμέτρηση της ομάδας του απέναντι στην Ρόμα μίλησε ο Οκάν Μπουρούκ.

Ο τεχνικός της Μπασακσεχίρ εξήρε την σπουδαιότητα του αποψινού αγώνα, τονίζοντας ότι οι ποδοσφαιριστές του θα δώσουν τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες των «τζιαλορόσι».

«Το σημερινό παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι επιπέδου Champions League για εμάς. Γνωρίζουμε την δύναμη της Ρόμα αλλά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Θα παίξουμε το παινχίδι μας και θα οργανώσουμε την άμυνά μας απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, όπως είναι η Ρόμα. Θέλουμε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι να ξεκινήσουμε εξαιρετικά. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, η οποία διαθέτει εξαιρετική ποιότητα τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Γνωρίζουμε καλά ότι η Ρόμα δέχεται και βάζει γκολ με την ίδια ευκολία. Θα κάνουμε τα πάντα για να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της Ρόμα», τόνισε ο Τούρκος προπονητής.

«Κάθε φορά που έρχομαι στην Ιταλία με διακατέχουν έντονα συναισθήματα. Μου έρχεται η ανάμνηση του πρώτου μου γκολ απέναντι στην Ίντερ. Θυμάμαι τα πάντα για το παιχνίδι και η επιστροφή μου στο Ολίμπικο με ευχαριστεί ιδιαίτερα. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο και θα είναι πολύ σημαντικό να μην χάσουμε την μπάλα. Θέλουμε να παίξουμε με τον καλύτερο τρόπο. Θα ψάξουμε το θετικό αποτέλεσμα. Κλειδί στο αποψινό παιχνίδι θα είναι η άμυνα. Ο Τζέκο είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος διαθέτει εξαιρετική ποιότητα. Είναι ένας παίκτης, στον οποίο πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα. Αυτό θα είναι το πρώτο μας παιχνίδι στο Europa League. Θα αντιμετωπίσουμε μια δυνατή και με αρκετά ψηλό κίνητρο ομάδα. Το ρόστερ της Ρόμα είναι γεμάτο εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Γνωρίζουμε ότι το να ξεκινήσεις καλά σε αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικό. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να ζήσουμε ότι ζήσαμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», κατέληξε ο
τεχνικός της Μπασακσεχίρ.

Επιμέλεια: Βασίλης Μιχάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x