Euro 2024

Οκκάς στον ΣΠΟΡ FM: «Πρέπει να ιδρώσει για να κερδίσει την Κύπρο η Ελλάδα»

Μόνο εύκολο βράδυ δεν πρέπει να περιμένει η Εθνική Ελλάδας απέναντι στην Κύπρο το Σάββατο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM, ο Γιάννης Οκκάς.

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την Κύπρο και θέλει τη νίκη, ώστε να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν, για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Οκκά, η Εθνική δεν πρέπει να περιμένει να έχει ένα εύκολο βράδυ στο «ΓΣΠ» το προσεχές Σάββατο, αφού η Κύπρος είναι μια μαχητική και σκληροτράχηλη ομάδα που θέλει να αποδείξει ότι έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε o Γιάννης Οκκάς στους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα

Για το ματς της Ελλάδας με την Κύπρο: «Αν πάρουμε την προϊστορία, τότε το φαβορί είναι η Ελλάδα. Σε κανένα παιχνίδι όμως, η Ελλάδα δεν είχε εύκολο έργο με την Κύπρο. Ας πούμε την εποχή του Ρεχάγκελ, θυμάμαι δεν ήθελε να κάνει φιλικό με την Κύπρο γιατί ήταν πάντα μια σκληροτράχηλη ομάδα. Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές έχουν πάντα κίνητρο όταν παίζουν απέναντι στην Ελλάδα. Υγιές μεν, αλλά κίνητρο. Η Ελλάδα πρέπει να κυνηγήσει το κίνητρο της πρόκρισης. Υπάρχουν παίκτες που σε ατομικό επίπεδο είναι κορυφαίου. Ο Μανωλάς, ο Παπασταθόπουλος, αυτά τα παιδιά είναι καταπληκτικά. Πρέπει όμως να δει ομαδικά το κίνητρο της πρόκρισης. Ωστόσο, η Κύπρος διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ όλων των εποχών. Σε όλες τις γραμμές υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από το εξωτερικό. Νομίζω θα είναι ένα δύσκολο βράδυ για την Ελλάδα. Δεν έχει την πολυτέλεια και θα πρέπει να ιδρώσει για να κερδίσει».

Για την επιστροφή Μήτρογλου: «Ο Μήτρογλου είναι ένα όπλο για κάθε ομάδα. Είναι ο παίκτης που θα τον χαρακτήριζα δολοφόνο στην περιοχή. Είναι από τα σημαντικά κομμάτια της Ελλάδας. Έχει καλή ψυχολογία και νομίζω πως η Κύπρος θα δώσει βάση πάνω στον Κώστα. Έλειψε στην Ελλάδα ο Μήτρογλου».

Για το τι ματς περιμένει να δει στο «ΓΣΠ»: «Δεν νομίζω να αλλάξει πολλά στο παιχνίδι της η Ελλάδα. Απέναντι στην Κύπρο ίσως κάνει παιχνίδι κατοχής λίγο περισσότερο. Η Ελλάδα καίγεται για τους βαθμούς για την πρόκριση και για αυτή η νίκη είναι μονόδρομος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x