Ισπανία

Όλα δείχνουν αναβολή στο Μπαρτσελόνα-Λας Πάλμας!

Δεν θα διεξαχθεί τελικά -όπως όλα δείχνουν- η αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Λας Πάλμας! Καμία αναβολή λέει η «Marca», έβγαλαν ενδεκάδα οι φιλοξενούμενοι.

Προς αναβολή οδεύει το Μπαρτσελόνα-Λας Πάλμας!

Όπως μεταδίδουν τα περισσότερα ισπανικά Μέσα πλην της «Marca», η αναμέτρηση στο «Καμπ Νόου» δεν θα διεξαχθεί. Η απόφαση αυτή πάρθηκε από την αστυνομία, η οποία δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των φιλάθλων των δύο ομάδων στο γήπεδο μετά και τα όσα έχουν συμβεί σήμερα με το δημοψήφισμα!

Οι πόρτες στο Καμπ Νόου παραμένουν κλειστές περίπου μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ στο γήπεδο βρίσκεται η αποστολή της Λας Πάλμας και οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν να δουν τι θα συμβεί. Την ίδια ώρα, πάντως, η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά έχει βγάλει στα social media κανονικά την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει το ματς εφόσον αυτό διεξαχθεί.

Παράλληλα, η «Marca» αναφέρει πως δεν υπάρχει καμία απόφαση από την Ομοσπονδία για αναβολή της αναμέτρησης, αλλά η απόφαση είναι από την Μπαρτσελόνα να μην κατέβει στο ματς!

Υπάρχει ακόμη ένα δημοσίευμα, αυτή τη φορά της «Sport», το οποίο αναφέρει πως υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να γίνει το ματς κεκλεισμένων των θυρών υπό τον φόβο των επεισοδίων!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x